mam problem s diskom wd3200Ks na doske asus P5B. doska aj disk su nove.
kedze nemam disketovku musel som nainstalovat win na ata. potom som nainstaloval ovladace na sata disk(disk je na master sata)
a snazil som sa ho naformatovat, pred koncom formatu vo win mi vyhodilo chyb. hlasku. tak som skusil partition magic, dopadlo to tak isto
pri pouziti nastroja od wd- data lifaguard tools formastovanie aj tvorenie particie prebehlo, ale disk je stale na tom rovnako teda len nazov a bez velkosti zvazku.
ked som ho zapojil do slave tak sa stalo to ze ho win nerozpoznal vobec
neviem co s tym. dakujem za rady.
problem so sata diskom na asus P5B
nechcem zakladat novy topic
nenasiel som v biose tejto dosky nastavenia pre zmenu delicky pamati a casovanie pamati
a neviem ci ked dam fsb napr. 450 a necham pamate na auto tak zostane delicka 3 a tym padom pamate na 1200 nepojdu
a neviem ako spravit aby bola delicka 2 a pamate sli na tych 900mhz
mam core duo 6300 a corsair 1gb 800mhz xms2
nenasiel som v biose tejto dosky nastavenia pre zmenu delicky pamati a casovanie pamati
a neviem ci ked dam fsb napr. 450 a necham pamate na auto tak zostane delicka 3 a tym padom pamate na 1200 nepojdu
a neviem ako spravit aby bola delicka 2 a pamate sli na tych 900mhz
mam core duo 6300 a corsair 1gb 800mhz xms2
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
nadstav pamete na 533 pri Defaut nadstaveniach. Zmenu delicky dosiahnes iba tatko. Inak najmensia mozna delicka je tusim 1:1. Na tejto doske sa neda nadstavit aby RAM isla pomalsie ako CPU.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)