ostatnu dobu sa mi zacinala mierne zdrbavat klavesnica. zapinal sa capslock, nefungoval backspace, klavesa A, vypisovali sa divne sekvencie, dokonca si to samo odklepavalo enter. z pociatku som to povazoval za nejaky nechutny virus, kedze pod linuxom mi to nerobilo. potom som sa zameral na procesy vo win, pretoze sa to stale objavovalo iba v nom aj to iba na pracovnej ploche, ale ked som napriklad hral nfs porsche tak uz to bolo v pohode, no ked sa to zacalo objavovat aj pod linuxom tak som to zacal povazovat za nasledok toho ze notebook som v priebehu ostatneho roku asi 20 krat otvaral, modoval cez wifi, napajanie az po new lcd a pod. mal som dojem ze som pri manipulacii bud niekde poskodil maticnu dosku, alebo nejak nalomil foliu od klavesnice. pravda vsak bola niekde inde.
teplotny mechanizmus je nastaveny tak ze po dosiahnuti 65 stupnov sa pusti ventilator na plne obratky a vychladi ho az na 50 stupnov a potom sa vypne. avsak ja som tam natlacil pod chladic mx1 pastu co sposobovalo ze book mal dlhodobo 61-63 stupnov pricom sa relativne dokazal aj pasivne chladit, az pri 100% vytazeni procaku po dobu asi 5 minut sa ventilator pustil a uchladil ho. nho a chladic je umiestneny asi od klaves VBN az po vrch notebooku v jeho strede cize folia klavesnice sa ho mierne dotykala. po rozmyslani co tam vopchat aby to tam aj voslo, bolo to tepelne odolne, nebolo elektricky ani elktorstaticky vodive a hlavne nieco co sa da najst doma ma napdla podlozka pod mys. vystrihol som taky kus aby zapasoval do tej medzery do ktorej sa pcha folia. zaprel som to z jednej strany o chladic, z druhej o konektor na foliu klavesnice, na to si folia jemne dolahne a nic ju uz teraz neupeka , momentalne asi 5 hodin v prevadzke, a funguje to ako ma .
mozno to tu bude zavadzat, mozno sa to niekomu zijde ked bude mat podobny problem
Blbnuca klavesnica na sattelite s2800-400
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Blbnuca klavesnica na sattelite s2800-400
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... tety a ujovia v Toshiba / Fujitsu-Siemens centre v BA su extreme ochotni
... kludne im zavolaj a postazuj sa, ja tak robim a zatial vzdy pomohli
... dokonca mi v jednom pripade vymenili celu klavesnicu, hoci book nebol v zaruke
Siemens Business Services s.r.o.,
Einsteinova 11,
851 01 Bratislava
02/5968 7231
servisba-sbs.sk@siemens.com
... ale ako pozeram, tak aj v KE mate pobocku
Holubyho 12,
040 01 Kosice
055/6221296
serviske-sbs.sk@siemens.com
... kludne im zavolaj a postazuj sa, ja tak robim a zatial vzdy pomohli
... dokonca mi v jednom pripade vymenili celu klavesnicu, hoci book nebol v zaruke
Einsteinova 11,
851 01 Bratislava
02/5968 7231
servisba-sbs.sk@siemens.com
... ale ako pozeram, tak aj v KE mate pobocku
Holubyho 12,
040 01 Kosice
055/6221296
serviske-sbs.sk@siemens.com
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||