Cavte,
tak tento disk som kupil zaciatkom minuleho tyzdna, ako systemovy. Rozdelil som ho na 2 priblizne rovnake particie jedna urcena na Vistu druha na XP. Po tom ako som nahodil Vistu, ma dost zaskocilo ze Vista laguje, pri niektorych banalnych operaciach sa na chvilku zasekla s tym ze not responding, ale po chvili zacala frcat normalne (to som prisudzoval tomu ze ju brzdia 2x Western Digital 250GB 7200 16MB SATAII WD2500KS kt. mam zapojene v RAID0 a su zaplnene asi na 99,5%). Ok tak som sa uz pomaly zacal lucit s Vistou, tak som siel nainstalovat XP, vsetko bolo v poho naformatoval som particiu cez setup XPecka a ked zacala instalacia, tak som siel pofajcit, ked som sa vratil komp sa vzdy zasekol pri autodetekcii portu kde bol tento Raptor zapojeny a necelo ma pustit ani do biosu, tak som ho pekne odpojil a uz vsetko slapalo ako malo. Ale ked som ho zapojil vzdy sa to seklo na tej autodetekcii. Tak som ho skusal na inom kompe a tam ho pustilo v pohode. Tak som obe particie formatol, dal som ich spojit cez partition magic a chcel som ich znova dat formatnut, ked som dal apply, win sa restartol a vyhodilo mi nejaky error 4 a ze sa to neda vykonat. Vie mi niekto poradit alebo ho mam dat reklamovat..
Jo moja zostava iCore2DuoE6300,MB:Asus5PB DeLuxe/Wifi, CORSAIR DDR2 2x512MB 800MHz TWIN2X, Gainward 7600GS, Enermax liberty 500W, disky mam len tie 3 co su spomenute hore, napalka Plextor 716A, skrina TT Kandalf
problem s Western Digital 36G 10000 16M SATAWD360ADFD RAPTOR
Re: problem s Western Digital 36G 10000 16M SATAWD360ADFD RA
To mi s tymto naozaj nikto nevie poradit?? Co mam specifikovat? Dik
Spoiler: ukázať