Pokial som cital na zahranicnych forach, tak je normalne, ze ak sa pokazi bios pri flashnuti, da sa to reklamovat. Na SVK to vsak odopieraju z odovodnenim, ze je to sposobene chybou zakaznika.
Moj nazor je taky, ze ked to zakanik robi podla odporucani na stranke vyrobcu ( standardny postup : resetnut bios na default, teda ziadne pretaktovanie pri flashovani ...) tak je zakaznik normalne opravneni reklamovat chybu. Nie je to predsa jeho chyba !!! Navyse na strankach vyrobcu sa nepise, ze flashnutim biosu sa straca zaruka !!!
pokazeny bios a reklamacia
pokazeny bios a reklamacia
cpu e6300
mb asus p5b-e plus
vga msi nx7950gt
ram a-data chip v-data 2x1gb 800mhz
hdd hitachi deskstar 250GB sata2 t7k500
mb asus p5b-e plus
vga msi nx7950gt
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
No neviem, tazko povedat ci mas naozaj pravo toto reklamovat alebo nie.
Mne sa stalo, ze som flashoval firmware na mojom fotaku, no fotak sa nezapol. Tu na fore ma par ludi postrasilo ze mi to nezoberu, lebo je to moja chyba. Moj nazor je taky ze robil som vsetko podla navodu a chybu som nespravil. Nakonec som napisal rovno do servisu, co s tym a odpisali aby som to normalne poslal na reklamaciu, ze vymenia celu elektroniku v ramci zaruky a nakonec to bolo v pohode. Mozno ze len zalezi na vyrobcovi ako sa k tomu stavia.
Mne sa stalo, ze som flashoval firmware na mojom fotaku, no fotak sa nezapol. Tu na fore ma par ludi postrasilo ze mi to nezoberu, lebo je to moja chyba. Moj nazor je taky ze robil som vsetko podla navodu a chybu som nespravil. Nakonec som napisal rovno do servisu, co s tym a odpisali aby som to normalne poslal na reklamaciu, ze vymenia celu elektroniku v ramci zaruky a nakonec to bolo v pohode. Mozno ze len zalezi na vyrobcovi ako sa k tomu stavia.
Volal som na servisne cislo do ASUS-u. Dostal som taketo stanovisko : Pokial bola na flashovanie pouzita utilita asusu na to urcena a bios pre dany komponent, tak to mam dat reklamovat.
cpu e6300
mb asus p5b-e plus
vga msi nx7950gt
mb asus p5b-e plus
vga msi nx7950gt