cafte pani,
som si kupil dosku Lanparty s "kvazi" externym Karajan modulom. Problem, ze neviem zapojit front panel na svojej skrinke Thermaltake Tsunami tak, aby mi aj fungoval. Nemate s tym skusenosti? Najlepsie niekto kto ma tiez LP dosku a Thermaltake skrinku (Obe znacky su u nas dost rozsirene tak hadam sa niekto najde )
Zapojenie front panelu na Karajan module (Lanparty)
- Ledy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Júl, 2005, 20:00
Zapojenie front panelu na Karajan module (Lanparty)
CPU: C2D Q8300@2500Mhz MB: ASUS Rampage Formula RAM: ADATA 2x2GB 1066MHz 5-5-5-15 VGA: Sapphire 4870X2 HDD: 2x320GB WD YS-series Mouse: Razer Copperhead Keyboard: Saitek Eclipse Monitor: IBM Thinkvision C190 Audio: Creative S750 7.1 PSU: Fortron Everest 800W
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Zapajal som sice front panel od TT len na Soprane a Wingu, ale daky problem som tam nevidel. Bude to i na Tsunami predpokladam totozne. Tak ako i na inych case.
Problem by eventualne mohol nastat, ak by kabelaz veduca z front panela nemala zdvojeny (spojeny) vstup pre jednotlive kanaly. Ten sluzi vlastne na spojenie Line out_Left_Front s Line out_Left (konektory c.9 a c.10) a Line out_Right_Front s Line out_Right (konektory c.5 a c.6)
...tam kde su modre jumpre, musi byt spojena i kabelaz z front panela.
Problem by eventualne mohol nastat, ak by kabelaz veduca z front panela nemala zdvojeny (spojeny) vstup pre jednotlive kanaly. Ten sluzi vlastne na spojenie Line out_Left_Front s Line out_Left (konektory c.9 a c.10) a Line out_Right_Front s Line out_Right (konektory c.5 a c.6)
...tam kde su modre jumpre, musi byt spojena i kabelaz z front panela.
- Ledy
- Používateľ
Hmmm.... a mikrofón nevies ako sa ma zapajat?
Problem, ze neviem ako ich zapojit na Karajan modul. Doteraz som mal zapojenie nasledovne:
Skrinka TT-------------------Karajan
Ear R------------pin 5
Ear L------------pin 9
Return R--------pin 6
Return L--------pin 10
Mic IN-----------pin 1
Mic VCC---------pin 3
Ground----------pin 2
Ty ho mas ako zapojeny? Predpokladam, ze TT bedne maju to iste
znacenie aj ten isty pocet kablikov
Inac povodne som nemal na tom Karajan module ziadne jumpre, keD na Karajan module nemam nic napojene tak ide zvuk normalne zo zadneho panela.
Problem, ze neviem ako ich zapojit na Karajan modul. Doteraz som mal zapojenie nasledovne:
Skrinka TT-------------------Karajan
Ear R------------pin 5
Ear L------------pin 9
Return R--------pin 6
Return L--------pin 10
Mic IN-----------pin 1
Mic VCC---------pin 3
Ground----------pin 2
Ty ho mas ako zapojeny? Predpokladam, ze TT bedne maju to iste
znacenie aj ten isty pocet kablikov
Inac povodne som nemal na tom Karajan module ziadne jumpre, keD na Karajan module nemam nic napojene tak ide zvuk normalne zo zadneho panela.
CPU: C2D Q8300@2500Mhz MB: ASUS Rampage Formula RAM: ADATA 2x2GB 1066MHz 5-5-5-15 VGA: Sapphire 4870X2 HDD: 2x320GB WD YS-series Mouse: Razer Copperhead Keyboard: Saitek Eclipse Monitor: IBM Thinkvision C190 Audio: Creative S750 7.1 PSU: Fortron Everest 800W
- Ledy
- Používateľ
No tak poskusal som vselico ale ak chcem sprevadzkovat mikrofón tak nic nejde
Chalani vedel by mi niekto poradit?
Chalani vedel by mi niekto poradit?