Cawte v poslednej dobe sibe mojmu procaku.Predtym som mal 490 FSB na 1,325 voltazi aj v cpu-z overene setkol.potom jeden cas som si vsimol ze nejak moc sa mi zvysila teplota autoamticky zacalo davat na 1.4.Ked dam len 2.8 ghz a v biose dam 1,325 nie auto tak mi nenabootuje.Vratim spat dam auto suplnem sa do windowsu zapnem easy-tunes a hodim to na 1,3 volta pekne podvoltuje teplota klesne cca o 10 stupnov a v prime mi to vydrzalo 12 hodin.Ani som nemenil bios proste mam pocit ze zo dna na dne.Najhorsie je ze aj ked easy tune nastavim a dam save atd tak po restarte mam zase default.... Nexapem tomu ani som nemenil bios tusim.opakujem ze frekvencie ako 3.15 alebo 3,45 isli na 1,325 aj ked som pozrel cez rozne programi vo wine ukazovalo tolko a bolo to maximalne stabilne.
P.S:Nechcem zakladat topic mam 2x Kingston na 800 mhz 4 4 4 12 a pozrem command rate mam 2T.Malo by byt 1T nie? volakedy som mal 1T a od isteho casu bum 2T.ani v rozsirenom nastaveni neviem najst nastavovanie command ratu kde by to malo byt? diky
DS4-nastavanie voltaze
presunute
sibe procaku ?
Napatie Vcore "dava" doska.
tieto Gigabytky podvoltuju - keD nastavis urcite Vcore v Biose, mas v skutocnosti nizsie Vcore ...
Easy tune je naozaj neodporucania hodna aplikacia. Naozaj, kazdy ma nejake problemy s nou.
Odporucal by som ti stiahnut najnovsi bios a flashnut ho - potom na pevno nastavit Vcore v Biose
--------------------------------
podla mna mozu byt aj 2T ...
CTRL + F1 ? ani tam si nenasiel ?
sibe procaku ?

Napatie Vcore "dava" doska.
tieto Gigabytky podvoltuju - keD nastavis urcite Vcore v Biose, mas v skutocnosti nizsie Vcore ...
Easy tune je naozaj neodporucania hodna aplikacia. Naozaj, kazdy ma nejake problemy s nou.
Odporucal by som ti stiahnut najnovsi bios a flashnut ho - potom na pevno nastavit Vcore v Biose
--------------------------------
podla mna mozu byt aj 2T ...
CTRL + F1 ? ani tam si nenasiel ?
s pozdravom, crux.
easy tune
easy tune je naozaj haluska, tiez mi to dava default po restarte a pritom tam je aj save
Ja som vytvoril forum kde opisujem ako na DS4 neviem ulozit nastavanie FSB na quad core... na dual core to asi ide, ale quad, nechapem, musim cez to rapne easy tune stale manulane 30x odklikat fsb +