caf dneska sa na frajerkinom kompe objavila taka divna vec.
normalne hrali nejaku blbu hru s gulickami a vypadol prud elektriky 2x za sebou v priebehu 5s.
normalne sme zapli komp a ked sme sli hrat nieco narocnejsie na CPu tak zacalo sekat zhruba kazde 3 sekundy.
v spravcovi uloh je jedna polozka System --- system --- 236KB a ta robi kazde 3s +- vytazenie CPU 16-21% jak kedy a neviem co to je neda sa to vypnut a ked to nasilu vypnem ces strom proscesu tak vyhlasi kriticku chybu a spusti nejake odpocitavanie na restart winu.
nie je pripojena na net tak nejaky spyware a podobne som vylucil, otestoval som to nodom ale nic nenasiel, spravil som defragmentaciu ale stale to tam robi a neviem co to je dost to blbne system lebo sekaju veci co by mali krasne ist a isli dobre predtym.
je to novy komp ma asi 2 mesiace
celeronD 3ghz
1gb ram DDR800 apacer
Radeon X1300pro silent
MB ASUS neviem presne cislo
neviete dakto poradit co to je a ako sa to da vypnut?
skusal som nudzovy rezim ale tam tato polozka nevytazuje CPU vobec je tam 0 a pamat na 200KB hmm tak neviem co to je
ako poslednu nadej by som riesil reinstal win ale moc sa mi nechce.
dik potreboval by som to zajtra riesit.
System obcasne vytazovanie CPU na 20%
hmm takze dneska sme zapli komp a problem sa asi vyriesil sam
polozka system uz nevykazuje ziadne zatazenie je stale 0 a neviem preco to vcera cely den blblo
dneska to uz neseklo ani raz
divne
polozka system uz nevykazuje ziadne zatazenie je stale 0 a neviem preco to vcera cely den blblo
dneska to uz neseklo ani raz
divne
Spoiler: ukázať