- • Všetky tech-demá od AMD/ATi pre Radeon grafické karty
• Všetky tech-demá od nVidie pre GeForce grafické karty
Najzaujímavejšie:
• AMD/ATi - Ping Pong: DirectX® 10.1 demonstration
• AMD/ATi - Ruby: Whiteout
• AMD/ATi - ToyShop
• nVidia - Medusa - Nové !
• nVidia - Adrianne
• nVidia - Froggy
• nVidia - Dawn
Tech-demé pre grafické karty
Tech-demé pre grafické karty
Tech-demá od výrobcov grafických čipov nV a AMD/ATi ukazujú technické lahôdy, ktoré umožňujú v tej dobe nové čip. Reálne - v hrách sú techniky použité častokrát až niekoľko rokov neskôr.
s pozdravom, crux.
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
No tak na VGA od nV aj ATi najdes tu dema (myslim ze vsetky co vysli) http://downloads.guru3d.com/download.php?id=6
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Nasiel som si to demo cascades. Nevedel som ho spustit. Vraj chyba d310.dll. Az teraz som si vsimol, ze v zatvorke je 8800. Je to specialne na jenu kartu??? A pri instalovani mi vypisalo, ze bude instalovat directx 10 runtime. Nabehla instalacia directx. Ale to X bolo zelene ako pri directx 9. Ako mozem odinstalovat ten runtime?????? V polozke pridane alebo odstranenie programov tam ziadny DX10 runtime nie je. Nainstalovalo mi vobec to DX10????
Spoiler: ukázať
A pri instalovani mi vypisalo, ze bude instalovat directx 10 runtime. Nabehla instalacia directx. Ale to X bolo zelene ako pri directx 9. Ako mozem odinstalovat ten runtime?????? V polozke pridane alebo odstranenie programov tam ziadny DX10 runtime nie je. Nainstalovalo mi vobec to DX10???? PLS poradte.
Xenon ako tak citam tie tvoje prispevky na forach, ty si dobry pacient. Ludia ti napisu a ty just este raz sa to iste opytas.
DX10 ti nemohlo nainstalovat ak nemas VISTU!
A neviem co ta trapi ze nemas v odinstal menu direct x 10 runtime. Vsetko ide v poho ako predtym? Ak ano, nie je problem, nie?
DX10 ti nemohlo nainstalovat ak nemas VISTU!
A neviem co ta trapi ze nemas v odinstal menu direct x 10 runtime. Vsetko ide v poho ako predtym? Ak ano, nie je problem, nie?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- no nVidia dema ti nepojdi na ATI karte (firemna politika)
- nejaky ATI dema najdes tu: http://downloads.guru3d.com/download.php?id=6 (Radeon X1K demo - ToyShop)
T.
- nejaky ATI dema najdes tu: http://downloads.guru3d.com/download.php?id=6 (Radeon X1K demo - ToyShop)
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Staihenm si to demo a vypise mi: This demo required support of DX9.0c. - Ale ja mam DX9.0c, aj mi to karta podporuje. A ste toto: It requires support for the 1010102 backbuffer format. Neviete co to je? Moze to byt tym, ze mi karta podporuje len SM2.0?