zdravim,
rozhodol som sa vyskusat linux. Rad by som sa preto uistil, ze nejdem urobit nieco co by som neskor lutoval.
Takze particiu pre linux by som vytvoril na druhom disku ako je win xp sp2, no nie som si isty aky typ particie by bol najlepsi. V Paragon Partinion Manager 8 Pro mi ponuka FAT32, LinuxExt2, LinuxExt3, ReiserFS a Linux Swap2. Ak je to mozne tak najlepsia by bola particia ku ktorej by som mal pristup aj z winu, kvoli hudbe a filmom. Ak to nie je mozne tak by som spravil Dalsiu particiu.
Momentalne stahujem Fedora Core 6, ale ak mate lepsi tip tak napiste.
Dik za rady.
Particia pre Linux
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
ja neviem, fedora mi je nejak proti srsti nic pod nou normalne nejde, suse a jeho derivaty su zase velmi premakane po grafickej stranke (co sa nelubi mojemu kompu), knopixy su skor live distra, debian mi sadol, nemozem si pomoct.
veci z pod linuxu bezne neprecitas, no taky total comander modovany od poliakov to v pohode zvlada. linux nacita v pohode ntsf particiu. a na swap ti staci 512mb, v pripade si tam potom dorobis dalsi, = vyrobis prazdny subor a pripojis ho ako swap
veci z pod linuxu bezne neprecitas, no taky total comander modovany od poliakov to v pohode zvlada. linux nacita v pohode ntsf particiu. a na swap ti staci 512mb, v pripade si tam potom dorobis dalsi, = vyrobis prazdny subor a pripojis ho ako swap
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.