mam dokument v exceli kde to vyzera asi takto:
meno
adresa
(obrazok)
telefon
a potreboval by som nejaky program resp. skript, ktory by vymazal meno,adresu,telefon,ak by tam ten obrazok bol, ak nie nechal by to tak, problemje,ze obrazok sa neviaze na bunku.. poradi niekto?
Excel hlada sa pomoc
kedze z tvojho popisu tvojho dokumentu mas jednom dokumente ASI IBA jedno meno, adresu a fon, tak by nemal byt problem identifikovat ci tam je obr abo ne?
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
to si mi to teda uplne bohovsky upresnil
poznas kolekcie? ak ano tak vedz ze kazdy list ma kolekciu shapes, pomocou ktorej prejdes vsetky (ako to povedat) "graficke prvky" na liste(cize AJ obrazky), no a kazdy shape ma vlastnost topleftcell (naco to sem vlastne pisem, keby si kolekcie poznal tak si to zistis aj sam)
a ak nevies co je to kolekcia tak skus vyuzit tento kod
poznas kolekcie? ak ano tak vedz ze kazdy list ma kolekciu shapes, pomocou ktorej prejdes vsetky (ako to povedat) "graficke prvky" na liste(cize AJ obrazky), no a kazdy shape ma vlastnost topleftcell (naco to sem vlastne pisem, keby si kolekcie poznal tak si to zistis aj sam)
a ak nevies co je to kolekcia tak skus vyuzit tento kod
Kód: Vybrať všetko
Dim obj_Shape As Shape
For Each obj_Shape In ActiveSheet.Shapes
obj_Shape.TopLeftCell.Select
Next obj_Shape
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/