Nokia 6300-Diskusia
Nokia 6300-Diskusia
Sem napiste svoje postrehy, fakty,fajn stranky na software prote vsetko o Nokii 6300.
no to je jedna z dvoch veci pre ktore odvrhujem ten fon
ta druha je ze baterka na tom fone vydrzi cca 2 dni pri beznom pouzivani. ten display co ma 17 mil farieb zere jak svina
inak je to super telefon len ta vydrz a ten nerez brr
v tmobile maju na to alokaciu takze im chodi urceny pocet kusov takze ked sa vypredaju tak zas o tyzden robil som tam do piatku ked ho chcete kupit v hotovosti tak je lepsie kupit vo firemnych predajniach (polus, avion, snp, krizna) ostatne su znackove alebo autorizovane. vo firemnych stoji nieco cez 7 a v nasej znackovej stal 8990 takze tak.
cus
ta druha je ze baterka na tom fone vydrzi cca 2 dni pri beznom pouzivani. ten display co ma 17 mil farieb zere jak svina
inak je to super telefon len ta vydrz a ten nerez brr
v tmobile maju na to alokaciu takze im chodi urceny pocet kusov takze ked sa vypredaju tak zas o tyzden robil som tam do piatku ked ho chcete kupit v hotovosti tak je lepsie kupit vo firemnych predajniach (polus, avion, snp, krizna) ostatne su znackove alebo autorizovane. vo firemnych stoji nieco cez 7 a v nasej znackovej stal 8990 takze tak.
cus
Spoiler: ukázať
Re: Nokia 6300-Diskusia
Ahoj všetci,
ja mám v súčasnej dobe mobil Nokiu 6300, síce viem, že to nie je nič moderného, ale ja som s ňou spokojná. Dotykové mobily nemám veľmi rada. Kupovala som si ju znova na jednej stránke, kde si len zadáte požiadavku a oni vám odpovie. Je to celkom ok.
Odporúčam ..
ja mám v súčasnej dobe mobil Nokiu 6300, síce viem, že to nie je nič moderného, ale ja som s ňou spokojná. Dotykové mobily nemám veľmi rada. Kupovala som si ju znova na jednej stránke, kde si len zadáte požiadavku a oni vám odpovie. Je to celkom ok.
Odporúčam ..
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
odkedy je nokia 6300 dotykova?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
andrej83 a kupovala?... nahod screen,,,