Ahojte mam tuto kartu spolocne so zostavou:
C2D@3300mhz
GBds4
3gb Kingston Hyper X(940mhz)
500w Fortron Blue Storm II s vymenenim vetrak za 1200 noctuu.
atd atd.
Karta sa obcas velmi divne sprava.Vacsinou ked pustim testy tak da
3dmark2006- 8500 cca
2005-15400 cca
Problem je v tom ze niekedy mi zacne sekat hra pustim 3d marky a karta hodi vysledky niekedy okolo 5000 dakedy okolo 8000 v 3dmark 2005.
Co je uplne najviac divne ze niekedy to robi hned po nabehnuti pc ked neni zahriata ani karta ani ine componenty(mam velmi dobre odvetranu bednu,chladic na procak je noctua NH12 +3 vetraky noctua v bedni)napriklad pred chvilou sa mi to stalo.hra mi isla pekne vsetko.dal som jeden restart zrazu aj hra aj 3d marky davali slabe vykony dal som dalsi restart a uz setko pracuje jak ma.Minule sa hralo na mojom pocitac takmer 12 hodin vkuse(bez restartu) zo srandy som skusil 3dmarky atd a vsetko pekne vysledky.Vobec netusim cim to moze byt myslel som najprv ze sa prehrieva zdroj alebo graficka tka znizuje vykon,ale to ma robit az pri teplotach nad 100 stupnov ja mam v burne do 85.Dalej som rozmyslal ze nestaci zdroj ale to by som mal stale nizke vysledky a nestabilny pocitac nie len obcas.Dalej ma napadli ovladace ze su chybne co vy nato ?.Karta sa tak sprava ci uz pretaktovana abo na defaulte.Mam nainstalovane myslim este aktualny force ware a utilitku asus smart doktor.Este ma napadlo ze ci nahodou obcas nezabudne zapnut 3d mod....
Divne spravanie karty 7950gx2
- Delarock
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Nov, 2006, 02:00
no hodil som ine ovladace a zatim to vyzera ok uvidime,neviem pochybujem ze to bude prehrievanim kedze po osmich hodinach hrania povedsme gothicu sa to pustilo a islo pekne a dakedy po cerstvom zapnuti ked bol chladny pocitac to hned blblo.uvidime ci sa to zopakuje som zistil ze mi neupdatlo ovladace a mal z 2006 roku.