Bios P5B Deluxe
Bios P5B Deluxe
Este stale fungujem na relativne starom biose 910. Mam trosku obavy z dalsieho upgradu, pretoze podla popisu nie je mozne vykonat rollback na starsie biosy (naspat). Problem spociva v tom ze tento bios rozozna maximalne 3GB pamate. Mal som teraz moznost osadit moju zostavu 8GB pamatami a do buducna mi ostanu 4GB. Ma to niekto odskusane, ci najnovsi bios rozoznava take velkosti?
sentimentálna spomienka - valid cpu
Samozrejme ze x64, ale to treba vychadzat z biosu, ked ten hodi podporu do 3GB, tak mi to nie je nic platne. Velmi vaham ci si ho updatnut, neviem totiz ako to bude potom s pretaktovanim.
Jo, cez 3,0GHz by to malo ist v pohode, ale pozeram ze si dosiahol FSB 430. Mne pre dlhodoby chod staci 400, takze v pohode by som mohol dat novy.
Ale uz som problem vyriesil, aj v starych biosoch do ide, treba zapnut jednu polozku v biose a dokaze rozpoznat aj 8GB. Konkretne v nastaveniach ramiek a jedna z prvych poloziek.
Ale uz som problem vyriesil, aj v starych biosoch do ide, treba zapnut jednu polozku v biose a dokaze rozpoznat aj 8GB. Konkretne v nastaveniach ramiek a jedna z prvych poloziek.