nechcel som zakladat novy thread, kedze chipset na doske ASUS A8N SLI Deluxe je rovnaky
1. otazka - ked chcem spravit raid pole s integrovanym radicom NVRAID- musim povolit raid v biose, potom nabootovat do Win, z CD k doske vytvorit bootovaciu disketu s NVRAID, nabootovat snou a vytvorit raid, takto neako som to pochopil z manualu - ak sa mylim opravte ma
2. otazka - prevadzkove a maximalne napetie procesora AMD 64 3500+ 130nm, neviem to najst na strankach AMD
3. otazka - kupil som novy zdoj Mercury 450W, isiel som strcit napajaci konektor do dosky a pozeram ze mi chybaju 4 piny na konektore, skusil som to aj bez tych pinov(risk je zisk) a v pohode, aj windows som rozinstaloval, tak neviem naco chce doska tie 4 piny, dufam ze ju neodpalim
ASUS A8N SLI Deluxe (par otazok)
ASUS A8N SLI Deluxe
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
Re: ASUS A8N SLI Deluxe
musim ta vyvist z omylu... ASUS A8N SLI Deluxe je postavena na chipsete nForce4 SLI a MSI K8N Neo4 Platinum na chipsete nForce4 UltraGogi napísal:nechcel som zakladat novy thread, kedze chipset na doske ASUS A8N SLI Deluxe je rovnaky
1. otazka - ked chcem spravit raid pole s integrovanym radicom NVRAID- musim povolit raid v biose, potom nabootovat do Win, z CD k doske vytvorit bootovaciu disketu s NVRAID, nabootovat snou a vytvorit raid, takto neako som to pochopil z manualu - ak sa mylim opravte ma
2. otazka - prevadzkove a maximalne napetie procesora AMD 64 3500+ 130nm, neviem to najst na strankach AMD
3. otazka - kupil som novy zdoj Mercury 450W, isiel som strcit napajaci konektor do dosky a pozeram ze mi chybaju 4 piny na konektore, skusil som to aj bez tych pinov(risk je zisk) a v pohode, aj windows som rozinstaloval, tak neviem naco chce doska tie 4 piny, dufam ze ju neodpalim
:idea: spravil som z toho novy thread aby sa nam to tu nemiesalo (povodne postnute v threade K8N Neo4 & A64 3200+ (PROBLEMY A SKUSENOSTI SEM) )
ad1) tak, tak...Gogi napísal:nechcel som zakladat novy thread, kedze chipset na doske ASUS A8N SLI Deluxe je rovnaky
ad2) default vcore je napisane na procesore.
ADA3400AE5AP - 1st line
ADA ----- ADA = AMD A64 Desktop, AMA = AMD A64 Mobile DTR, AMN = AMD A64 Mobile
3400 --– model number or performance rating (PR)
A –------- package type (A =754pin, B=754pin Unlidded, C=940pin, D=939pin)
E –------- default voltage (C=1.55v, E=1.50V, I=1.40v, Q=1.2v)
P –------- max case (heatspreader?) (I=63oC, O=69oC, P=70oC, X=95oC)
5 –------- L2 cache (3=256KB, 4=512KB, 5=1MB)
AP –----- core revision (AK=C0, AP=C0, AR=CG, AT=CG, AX=CG)
no a max voltage... to je individualne. do takych + 15% by som sa nebal...
ad3) ide to aj bez tych "styroch pinov"... konektor zo zdroja tam inak ako spravne nestrcis... ak mas na doske dalsi 2x2 konektor, tak zapoj aj ten...
- njn, tak som to vcera skusil a z boot diskety som nebootoval - to nevadi raid momentalne nie je priorita, vcera sa objavili nove problemymike napísal:ad1) tak, tak...
jj, to som spravilmike napísal:ad3) ... ak mas na doske dalsi 2x2 konektor, tak zapoj aj ten...
btw.: nepoznate neaky dobry servis v Trnave, ktory by mi preveril jednotlive komponenty, vcera ked som chcel do Win doinstalovat ovladace a instalacne programy zacali vyhadzovat chyby, skusal som to na Win XP 64bit edition, Win 98 sa vo finalnej faze instalacie zaseknu, podobne problemy som mal ked som mal vadnu ramku na starom kompe
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
da sa vypnut POST(Power on self test - aspon myslim), skusam sa hrat s FSB a obcas mi nedovoli nabootovat, aj ked vo Win bezi CPU bez chybycky
pls, poradte mi s tym POST-om, lebo ked nataktujem len 15MHz FSB naviac (tzn. 215MHz), tak dva krat z troch nabootuje v poho a bezi bez jedinej chybycky a raz ma POST nepusti, potom musim behnut do biosu, nemusim nic menit staci dat "exit without changes" a uz nabootuje, zda sa mi to chaoticke, raz ma pusti a raz nie, chcel by som to odstavit ale v biose to neviem najst
pls pomóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóc
keby som komp pouzival len ja tak "cert to vem" cas od casu by som musel do biosu, ale sestra je uzivatel typu : Informatik:"A ako ste zmazala ten dokument ?" Pracovnicka:"Otvorila som ho vo Word-e, zmazala(obsah) a ulozila."
pls pomóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóc
keby som komp pouzival len ja tak "cert to vem" cas od casu by som musel do biosu, ale sestra je uzivatel typu : Informatik:"A ako ste zmazala ten dokument ?" Pracovnicka:"Otvorila som ho vo Word-e, zmazala(obsah) a ulozila."