Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
A bootcd ti nic nehovori? samo nic nepojde, bootovacie cdcko si musi vyrobit. Aj na diskete musis mat boot sektor vytvoreny inak ti nenastartuje pc z nej.
v tvojom pripade bude najlepsie, ked si das formatovat disketu, a pri formatovani mu tam zaskrtnes "vytvorit systemovu disketu msdos"
to ti spravi bootovacku, a ty si tam len nahras co potrebujes a mozes bootovat.
Pri vytvarani boot cd, by si musel z nekade stiahnut nejaky image s bootsektorom, a pri napalovani sa da v nerovi zvolit ze, zobere data z jedneho miesta, a boot sektor stade, kde mu ukazes (nejaky image file atd.)
chapem prave formatujem na ms dos spustaciu dik za help ale jeden problem tu je mi tam nahodilo dajake subory typu CPI systemove subory atd to je normalne ze ? to su len zrobilo subory na boot ne ? a aj tak to nejde pise ze I/0 error ci co
uz som popisal vysse ze "I/0 error" a pyta pomne inu funkcnu disketu alebo daco take disketa zla byt nemoze ked som donej hadzal ten bios dam boot ako ono potvrdi ze boot from flopy OK ale dalej sa nechce pohnut a pyta pomne inu disketu a mam potvrdit klavesu ked tu inu disketu dam zo ja znam :/