Text :: Zvuk konverzia

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
Používateľov profilový obrázok
RP
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00

Text :: Zvuk konverzia

Príspevok od používateľa RP »

Neviete o nejakom softveri na konverziu textu do hovoreneho slova.
Cosi ako je program JAWS : http://www.hj.com

Alebo ako je vynikajuci AT&T Natural voices - ten vsak nie je zadarmo (demo mozte vyskusat napriklad na http://www.naturalvoices.att.com/demos/ )

Nesledujem tuto oblast takze je mozne ze na trhu je aj lepsi softver ako spomenute aplikacie. Navyse, problemom oboch programov je ze su prisposobene pre anglictinu, slovencina im velmi nejde. Aj ked nedufam, jeden nikdy nevie a mozno existuje aj nejaky slovensky hovoriaci program.

Vyvoj v tejto oblasti je rychly, mozno o niecom uzitocnom viete.

Este zaujimavost na zaver. Pred casom som narazil na "opacnu" technologiu ktora bezproblemovo fungovala. Delta aerolinky maju rezervacny system ktory s vami rozprava a rozumie co hovorite. Prvy raz v zivote som rozpraval so strojom, nie s automatom ale so strojom ktory mi rozumel co hovorim :)
ahmose
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 08. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa ahmose »

Ja som kedysi vedel o jednej sajte kde sa to dalo urobit.. Teraz si uz nespomeniem, ale hladal som ju v Incoming mailoch, ale zial nenasiel som to.. Ale asi by ti to aj tak nepomohlo lebo si chcel nejaky soft.. Takze sorry s tym ti neviem poradit. :)

Ale ak by si chcel aj to tak daj vediet, a ja sa do toho kuknem dokladnejsie.. :wink:
SYSTEM OF A DOWN | M E Z M E R I Z E
"Never give advices - a wise man doesn't need it, and a fool man won't take care of it."
jose
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 10. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jose »

do office existuje modul ktory cita napisany text je to cesky program ale plateny....

Návrat na "Zvuk a PC"