volal som do t-comu a aj mi restartovali linku, aj ja som si modem preinstalovat a stale nic, dokonca bol otestovat rychlost aj ujcek od nich osobne u mna doma a test dopadol dobre(plnych 1,5Mb).
cim to moze byt?

nemam v modeme integrovany limiter, disk stiha zapisovat v pohode:DVodnikIN napísal:Nezapol si si nedopatrenim vlastny shaping? Nema router integrovany limiter?
Stiha zapisovat disk? ;D (joke)
?? oci neumyvam, treba?? mne tiez zo slovanetu povedali ze mam beznu rychlost a je to uplne normalne (aj cosi robili a merali) a ze tych 40kbps je uplne v norme agregacie-takze sa nemam co stazovatjararak napísal:diwaswina, umyt oci nabuduce ked ides radit
nemam flat a mam program bez agregacie, MAXI START od t-comu..DiwaSwina napísal:ake mas pripojenie, flat???? tak hladaj chybu tam, zagregovali ta.. ak nie a mas datovy pausal, reset rutra, skusit so sietovkou cosi robit(ak pripajas cez rj45) atd.
skusal som asi 5 roznych speedmetrov a vsade to ukazuje cca 0,5Mb.jararak napísal:skusal si speedmeter, rovnako ako aj dsl.cz a stale ti vyhadzuje len 0,5mb? alebo ti to len pomalu taha?
fupko nemam ziadne, to som si viac nez isty, kecal som o tom s providerom.skill3r napísal:ale nehrozi aby ti pri agregacii isiel 1,5Mb rychlostou 0,5Mb.Zrejme nevies presne co to slovicko znamena.Skor by som povedal ze tahal vela a ma tam Fupko a ani nevie