ATI X1950GT - prve dojmy
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
ATI X1950GT - prve dojmy
Tak by som to odstartoval
ale zaroven prosim majitelov X1950GT o pridanie ich postrehov
ATI Radeon X1950GT od PowerColor
balenie je jednoduche male a ucelne "nie je tam ani gram vzduchu naviac"
v balicku nie je nic ine ako Grafika, konektor na PCIe napajanie z molexu, a S-video kabel a este prirucka rychlej instalacie v 15 jazykoch (aj cestine)
Karta- Chladic ma 9cm a je pomerne hlucny
to su moje prve postrehy s touto kartou http://www.powercolor.com/Global/produc ... roductID=9
Edit: ide pretaktovat na X1950Pro a aj vyssie jej nerobi problemy jej max je niekde okolo 620MHz GPU a 1500MHz GDDR3
ale to skusim az s Accelerom S-1
ale zaroven prosim majitelov X1950GT o pridanie ich postrehov
ATI Radeon X1950GT od PowerColor
balenie je jednoduche male a ucelne "nie je tam ani gram vzduchu naviac"
v balicku nie je nic ine ako Grafika, konektor na PCIe napajanie z molexu, a S-video kabel a este prirucka rychlej instalacie v 15 jazykoch (aj cestine)
Karta- Chladic ma 9cm a je pomerne hlucny
to su moje prve postrehy s touto kartou http://www.powercolor.com/Global/produc ... roductID=9
Edit: ide pretaktovat na X1950Pro a aj vyssie jej nerobi problemy jej max je niekde okolo 620MHz GPU a 1500MHz GDDR3
ale to skusim az s Accelerom S-1
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bez pridavneho napajania ti 3D rezim nepusti, na molex napojis 6 pin a to je vsetkotoxik napísal:Mam v plane ju kupit, konkretne od PowerColor...chcem sa spytat ci ju mozem spustit bez toho pridavneho napajania zo zdroja. Myslim ze take 1.5 az 2 rocne zdroje to nemaju ze?
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- toxik
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Aug, 2007, 08:00
nieco som tu nasiel, potrobujem toto a bude to fachcit?>>>>http://www.xcomputer.cz/DetailPage.asp?dpg=74767
Ja vlastnim X1950GT 256MB od Sapphire a som s nou nad mieru spokojny... Balenie je len zakladne, potrebna kabelaz + CD s ovladacmi... Neviem ako je na tom s hlucnostou povodne dodavany chladic (podla vsetkeho to nebude ziadny zazrak), ja som tam hned namontoval moj Zalman VF900... Co sa pretaktovania tyka, tak pouzivam utilitku Ati TrayTools (s AtiTool som mal problemy...), moje sucasne takty su 620/1590, viac som neskusal... tych par MHz naviac, ktore by karta mozno este dala, by uz na vykone velmi nepridalo...
Takze X1950GT od Sapphire mozem len doporucit...
Takze X1950GT od Sapphire mozem len doporucit...
STAVIAM NOVY PC PRE VR K VALVE INDEX NA PLATFORME AMD. Stare CPU: Intel i5 3570K, Socket 1155 LGA, chladic: Scythe Infinity, MB: ASRock Z77 Xtreme4, RAM: Kingston 16GB KIT DDR3 2400MHz HyperX, GK: Gigabyte nVidia GTX 1070 8GB OC , HDD: SSD Samsung 850 Evo 500GB + SSD Crucial MX100 256GB + 1TB Seagate + 1TB WD, zvuk: X-Fi Xtreme Music, zdroj: CORSAIR HX 850W, klavesnica: Zboard, mys: Logitech MX518, LCD: 3x24" Iiyama Prolite B2475HDS, Case: Tt Armor
Hlucny chladic ukludni novy BIOS(pre Sapphire, mozno aj ine) s ATI WinFlash
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 28. Apr, 2007, 08:00
ja vlastnim tiez GK od Sapphire 1950GT 256MB a som velmi spokojny. Stiahol som si tento novy bios, ale zatial nemam odvahu ho tam dat. co vylepsi ? Nejaky zdroj na nove biosy ? Skusenosti ?br4n0 napísal:Hlucny chladic ukludni novy BIOS(pre Sapphire, mozno aj ine) s ATI WinFlash
Diky.