Prosim vas,
mam dynamicku ip ale som na routeri cize nie verejnu a potrebujem odblokovat tie porty nech je verejna...surne...
vraj to ide len cez menu routera cize 192.168.0.1 ale nemam password a defaultny nefunguje co sa s tym da robit?
inak sa nedaju odblokovat tie porty?je to kolo tomu ze ked vytvorim trebars server v hre ludia ma nevidia...
nho najprv si to dal do zlej sekcie, potom este blby nazov.
aky mas net, bez toho ti velmi nepomozem. router je tvoj alebo je providera? ak je tvoj, pomoze reset a uz bude fungovat aj default heslo. aky mas router?
inak to "neodblokujes" vravi sa tomu NAT (Network Adress Translation) cize zadas cislo PORTu a IPcku (v LAN) kam sa to ma smerovat ale to sa najprv musis dostat do svojho routra
No hej hento port forwarding tam uz kruzim nejaky piatok router je v bratovej izbe...3m vedla mna
mam chello easy UPC slovakia teda a router je
PLANET BROADBAND ROUTER XRT-401D
pocujte ak je nieckto taky ochotny mi dat jeho icq aby som vedel co v menu a podobne...inac je mozne pritom restarte routera aj nieco dokazit ze nepojde net??
jak ho vobec restartnem???dik
Okej tu je problem...chello ma len staticke ip ale po restarte routera mam inu IP...
mno k veci uz som v emnu routera a ked natukam port svoju ip a setko vyhlasi tot toto
Invalid IP address! It should be set within the current subnet.