Bracha kupil tuto dosku v piatok a dal tam svoju staru DDRAM PQI 512MB/PC3200 cl 2.5. Testovanie cez GoldMemory v6.64 detekovalo chyby. Vymenil tuto PQI za APACER 512MB/PC3200 cl 2.5 a opat pri testoch chyby. Dali sme tam este moju (vizitka dole) a opat chyby. Skusili sme tieto pamate aj v mojom PC (vizitka dole)a vysledok nasledovny:
Jeho stara PQI opat chyby ale v ovela mensom mnozstve ako na novej doske.
Moja PQI bez chyb, APACER opat bez chyb. Z tohto som usudil ze jeho PQI (stara) bola chybna. APACER a moja PQI vyzeraju byt dobre ale problemom bude asi ta nova doska. Bud je chybna ale nekompabilita s tymi pamatami.
Testy boli robene pri latenciach 2,4,4,7 a 2.5,4,4,8.
Co si o tom vsetkom myslite.
EPOX EP-8RDA+PRO nForce2 Ultra 400+MCP RAID, 2xUDMA atd.
EPOX EP-8RDA+PRO je chybna ??????
EPOX EP-8RDA+PRO je chybna ??????
Spoiler: ukázať
Prejavuje sa to tak ze nejde nainstalovat system lebo vzdy spadne instalacia. Tieto testy sa robia z diskety nie. tam nie je nutny system. bolo skusane aj Auto aj SPD stale to iste.Myslim ze casovanim to nebude lebo v mojej doske to ide v pohode (auto aj spd).Blbne to iba v brachovej doske 8RDA+PROSurrendeR napísal:A prejavuje sa ti to nejak na stabilite systemu? Ak niak, tak potom netreba brat do uvahy....
Skus nastavit takto: 11-4-4-2,5 alebo 11-3-3-2,5 alebo daj na Auto alebo By SPD..
Ta doska bola kupena v piatok a nepodarilo sa ani na 10 krat nainstalovat WinXP prof. Stale to pada pocas instalacie a hlasi rozne chyby.Preto som mu to otestoval s tym GM 6.64 a vysledky a rezultaty su uz uvedeneSurrendeR napísal:a je cisto new?
ak jo, tak nini co øesit....
update biosu (pochybujem ze pomoze) alebo naj. Reklamacia