Potreboval by som poradit, mam notebook ASUS X51R pripojeny na internet pomocou wifi (pouzivam router Micronet WLAN Router, 54 Mbps SP916GK) a ked ide notebook na baterku tak mi vypodavaju dost casto pingy a pritom silu signalu mam najvyssiu, akonahle notebook pripojim na el. siet tak internet ide perfektne.
Nenapada ma ziadne riesenie ako to vyriesit, mozno by pomohlo kupit USB wifi kluc, ale tuto moznost by som chcel vyuzit ako poslednu.
ASUS X51R a nefunkcne WIFI
Aky tam mas OS? Popozeraj sa v control paneli v sprave napajania by to malo byt.
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
pravym tlacidlom na tento komp, vlastnosti, najdi si tam niekde wifinu a v zalozkach ktore mas k dispozicii si urcite najdes sposob setrenia a uber, asi tam budes mat maximalne setrenie. tot vsio, ak mas samozrejme xp, (jeho)vistu nepoznam ale mozno ten isty sposob
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Za obdobie od mojho posledneho postu sa problem vobec nevyriesil a je jedno ci nastavim setrenie na max, min, alebo uplne dam off. (Vypozoroval som este toto: ked surfujem na internete tak mi napr. nabehne stranka, ale nenacita sa dokonca lebo zacnu vypadavat pingy, a ked si v druhom okne otvorim stranku www.gaya.sk(moj provaider) tak pingy zacnu hned zase naskakovat okolo 3ms). Problem bude asi specificky pre konkretne integrovane wifi karty, tak ak ma s nimi niekdo skusenosti tak prosim poradte.