Problem pri instalacii Win XP
- Lubco
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Sep, 2007, 08:00
Problem pri instalacii Win XP
Pri instalovani Win XP som sa stretol s nasledovnym problemom. Tymto chcem velmi pekne poprosit o akukolvek cennu radu...
Pri instalacii Win XP Proffesional som postupoval podla jedneho navodu, ale vyskytol sa problem. Po vlozeni instalacneho CD sa zobrazila znama modra obrazovka ponukajuca instalaciu Win XP, po nej licencia ( F8 ) a potom uz samotny vyber particie na ktoru chcem Win nainstalovat. Zvolil som jednu z nich a v Dalsom kroku som zvolil jej sformatovanie. To prebehlo uspesne a nasledovalo kopirovanie suborov potrebnych pre instalaciu. Po tom si program vyziadal restart s tym, ze instalacia bude po restarte pokracovat. A tu je problem. Po restartovani sa zobrazi opat modra obrazovka a opat ponuka instalaciu atD. cize mohol by som takto formatovat a kopirovat subory potrebne pre instalaciu donekonecna!
Prosim, vedel by mi niekto poradit?
Pri instalacii Win XP Proffesional som postupoval podla jedneho navodu, ale vyskytol sa problem. Po vlozeni instalacneho CD sa zobrazila znama modra obrazovka ponukajuca instalaciu Win XP, po nej licencia ( F8 ) a potom uz samotny vyber particie na ktoru chcem Win nainstalovat. Zvolil som jednu z nich a v Dalsom kroku som zvolil jej sformatovanie. To prebehlo uspesne a nasledovalo kopirovanie suborov potrebnych pre instalaciu. Po tom si program vyziadal restart s tym, ze instalacia bude po restarte pokracovat. A tu je problem. Po restartovani sa zobrazi opat modra obrazovka a opat ponuka instalaciu atD. cize mohol by som takto formatovat a kopirovat subory potrebne pre instalaciu donekonecna!
Prosim, vedel by mi niekto poradit?
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
- tak to skus znova cele od zaciatku a po nakopirovani win suborov si CD nechaj v mechanike lebo ho este bude pri instalacii citat.
- alebo nevyhodilo ti nejaku hlasku pri kopirovani win. suborov?
- alebo nevyhodilo ti nejaku hlasku pri kopirovani win. suborov?
Spoiler: ukázať
Takze postup:
- sformatujes HDD
- nakopirujes Win. subory na HDD a restartuje sa komp
- pri spusteni chod do biosu a nastav si v boot sekvencii citanie HDD ako prve ale CD si nechaj v mechanike, uloz zmeny
- ked ti zacne citat z HDD instalaciu tak ti vyhodi tuto hlasku co si pisal?
To robis na novy HDD alebo len reintalujes?
- sformatujes HDD
- nakopirujes Win. subory na HDD a restartuje sa komp
- pri spusteni chod do biosu a nastav si v boot sekvencii citanie HDD ako prve ale CD si nechaj v mechanike, uloz zmeny
- ked ti zacne citat z HDD instalaciu tak ti vyhodi tuto hlasku co si pisal?
To robis na novy HDD alebo len reintalujes?
- tak potom uz neviem co by tam mohlo robit sarapatu ked to dobre nakopiruje subory
- je to ako keby ti tam chybal nejaky subor
- mne sa tiez stal raz podobny problem pri instalacii Win. a problem bol v ramke :8O: som pozeral ako puk...skus pre tu srandu ak mas nejaku.
- je to ako keby ti tam chybal nejaky subor
- mne sa tiez stal raz podobny problem pri instalacii Win. a problem bol v ramke :8O: som pozeral ako puk...skus pre tu srandu ak mas nejaku.