nx9110 problem pri nabijani

Všetko o notebookoch, PDA, tablet PC ich problémoch...
robus

nx9110 problem pri nabijani

Príspevok od používateľa robus »

ako som si preinstaloval xp nejde mi nabijanie baterky,vzdy sa nabija 10 sekund a potom prepne na siet-baterka je dobra a predtym ako som instaloval xp vsetko fungovalo.V moznosti napajenia mi chyba karta UPS.Uz som to skusal aj cez nastoje pre spravu a ked som chcel spustit "neprerusitelny zdroj napajeni",tak mi vypisal ze "V pocitaci local com.sa neda spustit UPS-neni nakonfigurovany"
Prosim o radu vopred dakujem.

xp je original k nb
Používateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

a ten xp obsahuje vsetky ovladace? neskusal si stiahnut driver na baterku zo stranky hp? maju to tam pekne navrhnute cize nemal by byt problem to najst
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
robus

Príspevok od používateľa robus »

bohuzial som nenasiel ziadny ovladac na baterku ani na stranke HP
kde by som to mohol zohnat?Poradte prosim
D.
Používateľov profilový obrázok
kajfun
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa kajfun »

jezis co blbnete? Ved nabijanie baterky nepotrebuje ziadny ovladac do windowsu :)

od kamarata si pozicaj druhu baterku a skus nabijat tu. Ked pojde, mas dojebabranu bateriu. Ked nepojde, vymen si s nim zdroj - takze vylucis zavadu zdroja.

No a... ked kamosova baterka nedokaze byt nabijana tvojim zdrojom a zaroven ked ani jedna baterka nedokaze byt nabijana ani jednym zdrojom a zaroven ked tvoja baterka je nabijana obidvomi zdrojmi v kamosovom notebooku, mas pojebabrane nieco v tvojom notebooku :( a mozes ho dat na reklamaciu. Ak nemas ziadneho kamarata s takymto notebookom, zastav sa u nas na Galvaniho - vzadu je zastrcene servisne stredisko, tam popros uja o pozicanie baterky a zdroja [vysvetli mu ze mas taky a taky problem] a direkt na mieste uvidis...

Návrat na "Mobilné PC"