Pomale stahovanie z torrentov
Pomale stahovanie z torrentov
caute.Mam problem zo stahovanim z torrentov, priemerna rychlost je okolo 15-20kb/s vyskusal som uz 6 down. manazerov a stale to iste. Bitcomet mi dokonca zablokoval firreval v PC aj pri povolenej vinimke. Neviem kde moze byt chyba. Vy ste tu fachmani poradite mi? 

nemusi byt chyba v tebe...
ak stahujes nieco, co uploaduje malo ludi(seederov) a atahuje vela ludi(leecherov) tak je to v poriadku...
treba hladat torrenty, kde je najlepsi pomer leech/seed(najviac seederov a co najmenej leecherov)
ak stahujes nieco, co uploaduje malo ludi(seederov) a atahuje vela ludi(leecherov) tak je to v poriadku...
treba hladat torrenty, kde je najlepsi pomer leech/seed(najviac seederov a co najmenej leecherov)
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
Ako prvu vec co ti odporucim odinstaluj si u-torrent strata casu :o) aspon podla mna.fufino napísal:Stahujem pomer S/ 18 a v (4872)to mi ukazuje stahovac momentalne U torrent a neviem co to znamena,a L/8(2342) rychlost cca-60kb/s je to v morme alebo je to pomale?A pomer L/8,P/14 rychlost 45-52 nezda sa mi to. Ktory stahovac je najrychlejsi?Alebo je to jedno? Diki.![]()
Potom ako si nainstalujes AZUREUS napriklad si ho stiahni z demonoid.com tak si nastav podla toho aky mas net :
Max. UP -> napis 80% z tvojho uploadu ktory ti provider poskytuje do bunky
Download mozes nehat na povodnej hodnote teda 0
Ako poslednu vec si treba uvedomit to ze aj ked mas priatelny pomer peer/seed nie leech (leech su uzivatelia ktory sa po natahani suboru spravaju nesportovo a vypnu sa hned po dotahani) , tak aj tak nemusis mat plnu rychlost lebo server z ktoreho stahujes moze byt az niekde v p.... a aj ked su tam uzivatelia ktory su z Europy oni tiez tahaju pomaly po natahani ich dat tahas rovnakou rychlostou teda pomaly

Dalsi problem moze byt aj provider od ktoreho mas net napriklad Chello zacalo torrenty obmedzovat prerusovanim uploadu kazdych 20sec. a pri maximalnom uploade ti trha a spomaluje download.
Ako posledna rada :
Netreba sa hned chytit na prvy torrent ktory najdes skus ich viac.
Ak sa ti nedari urobit vynimku pre torrent klienta standardne musis ho manualne zapisat cez UDP a TCP porty vo firewall - e, tiez je mozne ze pouzivas viac firewall - ov alebo nejaky program ktory je schopny obmedzovat internetove a p2p programy mapriklad Net Limiter ( ten by sa ta vsak pri nainstalovani a spusteni torrent klienta spytal na odblok ).
http://blogster.com/host/images/54958681615.jpg
http://blogster.com/host/images/64107958051.jpg
Azureus
To je Azureus Vuze ktory ma v sebe aj moznost stahovat videa klipy a rozne ine pracicky v HD kvalite mozes si ho stiahnut napriklad tu.fufino napísal:STREETWAY dakujem za radu uz to bezi okolo 120kb/s.Este by som chcel vediet aku verziu AZUREA si to tam ofotil lebo ja som stiahol 3.0.1.6 a nebola tam lista z nastrojmi.Teraz mam 2.5.0.0
Tak este raz Dakujem.. :o :o
http://azureus.sourceforge.net/
po instalacii sa ti mozno este bude update-ovat