HDD sa zobrazuje ako vymenitelny disk
- hanni
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Mar, 2006, 02:00
HDD sa zobrazuje ako vymenitelny disk
Mam problem,ktory potrebujem cim skor vyriesit. Instaloval som kamosovi WinXP. Isiel som mu tam davat Daemon Tool na virtualne mechaniky,nasledne ma vyzvalo na restart.Po instalacii mi hodilo okno,ze nejaka funkcia nie je aktivovana a ze to moze mat vplyv na rychlost systemu. Tak som to potvrdil,ze ano zapnut. Nasledne potom mi dole v tray icon zobrazilo tu malu zelenu sipku,ako ked sa pripoji flash pamat a pise mi,ze bezpecne odstranenie hardwaru..a je tam harddisk. Samozrejme,ze odpojit nejde,ale kamos to tam nechce mat,zeby ho to mylilo,nakolko casto pouziva flashku.
Neviete mi poradit,kde moze byt problem a kde vypnut,aby sa mi HDD nezobrazoval ako generic volume? Ja som sa s tymto este nestretol a neviem,kde to vypnut.
Neviete mi poradit,kde moze byt problem a kde vypnut,aby sa mi HDD nezobrazoval ako generic volume? Ja som sa s tymto este nestretol a neviem,kde to vypnut.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Je to uplne normalne. Kamos ma ocividne SATA disk, co je vlastne hotplug rozhranie.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- hanni
- Nový používateľ
Takze nakoniec to az take normalne nie je. Je to sposobene ovladacmi nForce chipsetu. Nebolo to tym Daemon Toolom,ako som sa spociatku domnieval, ale tesne predtym som instaloval ovladace dosky a sposobili to tie.
A tu je riesenie problemu:
http://www.pcdoctor-guide.com/wordpress/?p=3079
Mozno to niekomu pomoze
A tu je riesenie problemu:
http://www.pcdoctor-guide.com/wordpress/?p=3079
Mozno to niekomu pomoze
- hanni
- Nový používateľ
Chlapi v poriadku,ved ja sa s vami ani nehadam.Islo mi len o to,ze kamos tam proste nechcel mat tu zelenu sipku a ja som sa to snazil poriesit,aby bol spokojny.
Dozvedel som sa na inom fore,ze to je feature nForce chipov. Ja mam dosku od MSI a tuto moznost vypinania diskov za chodu tam nemam.
A sposob vypnutia tej funkcie som tu dal pre tych,ktorych to mozno stve podobne,ako kamosa. Tot vse
Dozvedel som sa na inom fore,ze to je feature nForce chipov. Ja mam dosku od MSI a tuto moznost vypinania diskov za chodu tam nemam.
A sposob vypnutia tej funkcie som tu dal pre tych,ktorych to mozno stve podobne,ako kamosa. Tot vse
Vies co si mal urobit? Ked sa nepozeral, tak si mal tu ikonu pri hodinach skryt a zakazat jej zobrazovanie ...
Inak ja som to mal tiez na DFI doste, ale nejako som si to nevsimal. Ale ocenujem, ze si sa s tym potrapil a dal si vediet, ze ako to vlastne je ... urcite to tu bude este niekto riesit ...
Inak ja som to mal tiez na DFI doste, ale nejako som si to nevsimal. Ale ocenujem, ze si sa s tym potrapil a dal si vediet, ze ako to vlastne je ... urcite to tu bude este niekto riesit ...