aky vodnik na GTS8800?
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
aky vodnik na GTS8800?
Mam dilemu: do mojho rozpracovaneho komplet Cu vodneho chladenia mam zalusk kupit co najvykonnejsi Cu vodnik na kompletnu 8800GTS (gpu+grrd3). Mam vytipovane <a href="http://www.tichepc.sk/produkt/EK-EK-FC8 ... l">TOTO</a> Ak mate s tymto, pripadne inym W-B v tejto cenovej kategórii skusenosti, poraDte mi PLS v rozhodovani. VDaka.
Spoiler: ukázať
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
dik moc za ohlas, chcel som este nejako pospekulovat, ci to bude stacit a tak.To ze chladi gddr3 a gpu a napajacie obvody je super ... 45C je uplna spica. BTW SRY trochu mimo thread. Tebe sa podarilo pretaktovanie Tvojej grafickej karty s tymto chladicom do akej miery?
Spoiler: ukázať
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Ja mam fullcover od Dangerden, a co sa tyka teplot su v norme oproti vzduchacom. Po takych 3 hodinach hrania hier ako MOH Airorne, Lost Planet, TDU, Bioshock mam nasledovne teploty (odpisane z everestu) Graficky procesor GPU 61, GPU prostredie 54, GPU dioda 72, ale upozornujem ze pri teplote vody 38 stupnov! A aby som nezabudol pri taktoch 600/1800...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
V zatazi 45 stupnov? to pozeras tak ze rychlo bezis do Win a skontrolujes? :roll:s10 napísal:Nieco podobne mam na mojej ultre (mam GTX verziu), je velmi malo restriktivny a ucinny (v zatazi som zatial 45* C nepresiahol).
sentimentálna spomienka - valid cpu
No ani nie. 3dm06 iba graficke testy(iba prve dve, dve cpu testy vynechane a nasledujuce dve)l0k2 napísal:V zatazi 45 stupnov? to pozeras tak ze rychlo bezis do Win a skontrolujes? :roll:s10 napísal:Nieco podobne mam na mojej ultre (mam GTX verziu), je velmi malo restriktivny a ucinny (v zatazi som zatial 45* C nepresiahol).