Menej nez 1 kg notebook za 200 - 400 Eur
Menej nez 1 kg notebook za 200 - 400 Eur
Podla vsetkeho v aprili by sa mala objavit seria mininotebookov Asusu - ASUS Eee PC - za viac nez priaznivu cenu.
Za 200 Eur 0.9 kg noteboocik s 512MB RAM a 4GB SSD HD a velmi dlhou vydrzou (spotreba 11 W). Predbezne hodnotenia displeja ktore sa daju najst na nete su pozitivne, takze, no nekupte to
Cosi ako recenzia o ASUS Eee PC tu
Za 200 Eur 0.9 kg noteboocik s 512MB RAM a 4GB SSD HD a velmi dlhou vydrzou (spotreba 11 W). Predbezne hodnotenia displeja ktore sa daju najst na nete su pozitivne, takze, no nekupte to
Cosi ako recenzia o ASUS Eee PC tu
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
nho neviem ale tak ked si vezmete ze to ma mat 7" lcd co je fest mala lampa, ziadnu cdrom, ziadny disk a ma to pri 4400mha baterke vydrzat 3 hodky co bude v praxi este menej, daco nedobre. moja stara toshiba mala 4400mha baterku a podla testov co som pozeral mala 5 hodin zivota.
ale tak jeden si kupim , tak do vetrovky
ale tak jeden si kupim , tak do vetrovky
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Na thaiwane sa predaval priblizne kazdu druhu minutu jeden kus, zo skladov zmizli behom 2 hodin. Som vsak zvedavy, ci budu za cenu pod 300 USD dostupne aj v Európe. Je to velmi zaujimavy projekt, na jeden uz si brusim zuby (len cakam, kym pride do Asus CZ, okamzite od nich jeden beriem). Je to idealne na kazdodenne nosenie, pripojit k tomu externy disk a hotovo. Otazna je stale ta vydrz, pokial to nebude viac ako 4 hodiny, tak to nebude prilis dobre.
- mUrEeC
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
waw..vyzera to fajne cena..taky maly notasik na cs a na hrajkanie sa na lyziarskom
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
SCHRANZ will NEVER DIE!!!
SCHRANZ will NEVER DIE!!!