cavte.
potrebujem vymenit systemovu baterku v booku Toshiba Satellite 1400. Uz som sa ho raz pokusil rozobrat, no podarilo sa mi to len ciastocne.. I tak som nenasiel na zakladovke tuto baterku a po kratkom uvazovani som to vzdal a book naspat zlozil... neviete ci existuje nejake standardne umiestnenie bateriek v bookoch ako napriklad vo vacsine zakladnych dosiek v pravej dolnej vasti dosiek? Teda typujem ze aj v bookoch take nieco je, napriklad na udrzanie systemovych hodin a ak tam cosi take je, ze to aj vyzera podobne ako klasicka baterka v klasickych MB...
dik za rady
systemova baterka v booku
systemova baterka v booku
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
aha, cize klasika mikropajka a odsavacka? typujem, ze aj ta baterka sa tazsie zhana...asi bude lepsie, ked ten komp dam nejakemu typkovi co s tym robi...nebudem si koli tomu kupovat odsavacku..i ked som uz na mojej MB letoval nejaku SMD suciastku aj trafipajkou so stlacenym hrotom s kombinackami
co by si mi odporucil ako clovek co s tym uz robil? je to prplacka vymenit?
co by si mi odporucil ako clovek co s tym uz robil? je to prplacka vymenit?
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
jop uz som to nasiel. Ako hovoril jararak, bol hned vedla touchpadu, zvnutra pod pohotovostnou baterkou. Neviete kde sa ta taka mrska zohnat? Mozno este ze urobim nejaky mod, a naletujem na tie kabliky klasicku baterku z desktopu...to by mohlo tiez fungovat, nie? Myslim si ze parametre su take iste...