padanie gamesiek
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
padanie gamesiek
caute
mam problem, v kuse mi padaju gamesy naposledy Crysis , robi mi to aj HL 2 aj Doom 3 a Q4 Prey. Pri prvom spusteni idu v pohode ale nasledne sa vypisuje error.
U napr Battlefield 2, Stranglehold atD. mi to slape bez problemov, problem sa neodstranil ani po reinstalacii winu.
Zostava AMD 2800+, 1,5 GB ram, 7600 GT 256 MB,320 GB HDD, skuste daco poradit. Diky moc
screen eroru:
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... da0a9f7875
mam problem, v kuse mi padaju gamesy naposledy Crysis , robi mi to aj HL 2 aj Doom 3 a Q4 Prey. Pri prvom spusteni idu v pohode ale nasledne sa vypisuje error.
U napr Battlefield 2, Stranglehold atD. mi to slape bez problemov, problem sa neodstranil ani po reinstalacii winu.
Zostava AMD 2800+, 1,5 GB ram, 7600 GT 256 MB,320 GB HDD, skuste daco poradit. Diky moc
screen eroru:
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... da0a9f7875
Mohol by to byt aj zdroj. Vyskusaj nejake zatazove testy. Prime napr.
Alebo test stability v evereste. Pozri ake mas teploty.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
myslim ze keby je to zdrojom padolo by mu cele PC....robour napísal:Mohol by to byt aj zdroj. Vyskusaj nejake zatazove testy. Prime napr.
ale toto moze byt sposobene aj chybnou ram, chybnou grafikou, treba si poziciat od niekoho aspon tie ramky a vyskusat
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
Tak neviem. Moze to byt aj novymi ovladacmi. Niekedy to najnovsie nie je najlepsie. Skus dat starsie. A ako hovoril KOCO11, skus vymenit GRAFIKU, RAM. Alebo daj zatazovy test na RAM.....Fragrance napísal:Praveze mam najnovsie odporucas mi dake starsie teda??Xenon napísal:Bratrancovi to robilo tiez na Nvidii grafike. Preinstaloval ovladace a uz to nerobi.
Spoiler: ukázať
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Jop pravdu si mozno mal, dal som si este novsie (beta verziu) a zatial to nepada, ve mozne ze tie posledne co som mal septembrove tak sa nemali radi s mojou kartou. Crysis mi uz nepada ale trocha sa mi obmedzilo FPS ale pohoda da sa.Xenon napísal:Tak neviem. Moze to byt aj novymi ovladacmi. Niekedy to najnovsie nie je najlepsie. Skus dat starsie. A ako hovoril KOCO11, skus vymenit GRAFIKU, RAM. Alebo daj zatazovy test na RAM.....Fragrance napísal:Praveze mam najnovsie odporucas mi dake starsie teda??Xenon napísal:Bratrancovi to robilo tiez na Nvidii grafike. Preinstaloval ovladace a uz to nerobi.
Zatial dik
NFS Pro Street
Po cca 15 minutach hrania mi vzdy spadne hra, mam ati radeon 2600 xt neviete co s tym pls???
- mUrEeC
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
Re: NFS Pro Street
ovladace skus tie z CD co si dostal..Kazatel napísal:Po cca 15 minutach hrania mi vzdy spadne hra, mam ati radeon 2600 xt neviete co s tym pls???
pripadne nove
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
SCHRANZ will NEVER DIE!!!
SCHRANZ will NEVER DIE!!!
Nemas nahodou vypnutu virtualnu pamat ???
Pretoze ak mas malo pamate a mas vypnutu VP, tak narocnejsia hra na pamat zarucene padne...
Ale moze to byt aj:
-Zlymi ovladacmi (treba vyskusat ine)
-Nedostatocnym chladenim, alebo uz starym vetrakom, alebo pasivnym chladenim a zlym prievanom v PC
-Slabym zdrojom, ale to vacsinou padne pri instalacii ovladacov.
- Nestabilnym CPU, vysoko nataktovaneho , alebo malym napatim v CPU
- Alebo RAM-kami
- Warez verziami hier (co je dost casto, vzhladom na tolky pocet ludi stazujucich sa na to iste)
Proste je toho vela.
Najlepsie by bolo, si nainstalovat originalku a vyskusat nove aj stare ovladace.
Pretoze ak mas malo pamate a mas vypnutu VP, tak narocnejsia hra na pamat zarucene padne...
Ale moze to byt aj:
-Zlymi ovladacmi (treba vyskusat ine)
-Nedostatocnym chladenim, alebo uz starym vetrakom, alebo pasivnym chladenim a zlym prievanom v PC
-Slabym zdrojom, ale to vacsinou padne pri instalacii ovladacov.
- Nestabilnym CPU, vysoko nataktovaneho , alebo malym napatim v CPU
- Alebo RAM-kami
- Warez verziami hier (co je dost casto, vzhladom na tolky pocet ludi stazujucich sa na to iste)
Proste je toho vela.
Najlepsie by bolo, si nainstalovat originalku a vyskusat nove aj stare ovladace.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250