problem po instalacii OS - necitatelne data na disku

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
MuFFin0
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00

problem po instalacii OS - necitatelne data na disku

Príspevok od používateľa MuFFin0 »

no zacalo to tak ze som si chcel nainstalovat vistu miesto xpcka lenze instalacia mi neustale zamrzala takze asi po 7 pokuse som sa rozhodol ze dam naspat xpcko...lenze ked som ho nainstaloval tak som zistil ze niektore subory na jednom z mojich dvoch diskou si poskodene a necitatelne,tak som sa rozhodol ze tento disk sformatujem a preto som si vsetky svoje data skopiroval(zalohoval) na druhy disk....(a teraz zacali problemy), hned po skopirovani mi vypisalo ze "C:corrupted or unreadable" proste nedalo sa mi nijak dostat k tym datam,ten disk som sice fyzicky videl ale nebol nijak pristupny a nedal sa otvorit...a po restarte som uz ani nespustil windows s nejakou hlaskou typu disk error...(clovek by si myslel ze uz nic horsie sa stat nemoze, ale to neni pravda) ,teraz uz nesiel ten pocitac vobec nijak spustit tak som isiel s tym kompom ku kamosovi a napojil som si svoje 2 disku k nemu a snazili sme sa to nejak vyriesit z jeho kompu...po 3 dnoch snahy sme nedospeli ku ziadnemu vysledku a problemy stale iba pribudali...z jeho kompu som jeden disk (bez dat) na ktory som chcel dat system sformatovali a chcel som ho rozdelit na 2 particie v partition magic...lenze samozrejme ze to neslo a pisalo to nejake erorry,ked sme sa snazili nainstalovat vistu na tento disk tak asi po par minutach sa vzdy sam od seba restartoval komp a napisal hlasku "BOOTMGR is missing" a ked sme sa snazili nainstalovat xpcko tak to robilo to iste.takze aby som to zhrnul jeden disk sa nejako zablokoval a je proste necitatelny,mam na nom 170GB dat ktore by som velmi rad este nejak zachranil,a druhy disk mi zas pise nejaku chybu "BOOTMGR is missing" pri instalovani systemu...bol by som velmi rad keby mi s tymto niekto dokazal nejako poradit,alebo po pripade ak by sa nasiel nejaky "pc manik" z Bratislavi .ktory by bol ochotny mi to nejako spojazdnit za nejaku tu financnu odmenu tak by som bol velmi rad...dufam ze sa najde niekto kto mi dokaze pomoct a sry za sloh :red:

EDIT Bikermotyl : uprava nazvu
CPU:Intel Pentium D 3,2GHz 4MB /setrim na Q6600 | GPU: Asus EN8800 GTS 512MB | MB: 975x platinum powerup edition | RAM: 2GB Corsair 800MHz | HDD: 2x250GB Western Digital 7200 16MB | Zdroj: Fotron 500W Blue Storm II | LCD: LG 19" L1960TR | Mouse: Razer Diamondback Magma | MousePad: Steelpad Qck | Net: Chello Platinum 10240/ 1024 kbit/s

Návrat na "Operačné Systémy"