Padanie systemu
Padanie systemu
Mam takyto problem a potreboval by som poradit.
Zapojil som 2x Adata 1G 800Mhz do dual (skusal som aj sing.) na doske Asus M2N4 SLI , az po nacitanie windowsu je vsetko ok, ale keD spustim napr. hru, video... system zamrzne, vyhodi modru obrazovku a restartne sa.
Pouzivam v SLI zapojeni 2x 7600GT. Ak odpojim jednu grafiku tak system pracuje stabilne bez restartovania.
Skusil so vymenit zdroj 350W za 500W a nepomohlo to.
Potreboval by som poradit lebo ma trafi slak. Uz som ivestoval do kupi pamate 1000sk a zdroja 1500sk
Zapojil som 2x Adata 1G 800Mhz do dual (skusal som aj sing.) na doske Asus M2N4 SLI , az po nacitanie windowsu je vsetko ok, ale keD spustim napr. hru, video... system zamrzne, vyhodi modru obrazovku a restartne sa.
Pouzivam v SLI zapojeni 2x 7600GT. Ak odpojim jednu grafiku tak system pracuje stabilne bez restartovania.
Skusil so vymenit zdroj 350W za 500W a nepomohlo to.
Potreboval by som poradit lebo ma trafi slak. Uz som ivestoval do kupi pamate 1000sk a zdroja 1500sk
- bucala
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
hmm
hmmmm..... modre obrazovky to je najlepsie poviem ti tolko..... RAM :o Musis vyskusat niake ine to je jedno ake PQI, KINGSTON, Apacer, ....... proste skus vsetko...... ja by som zacal tym..... inac ti neporadim.... pozicaj si ramku skus a tak az kym ti nieco nepasne..... ja som dal Apacery a stale mi mrzol komp.... potom som slahol A-DATA Extreme Edition 800+ Vitesta a tie slapu jak maju..... ale nedaju sa mi dobre taktnut 5-4-4-11 neda sa mi dat 4-4-4-11 asi tolko
- bucala
- Nový používateľ
jj
to je jedno MEM test ti otestuje ci su ramky chybne ale ci su kompatibilne nezistis..... to treba viskusat...... aj ked mas napisane ze ti ich zakladovka podporuje moze sa stat ze ak tam zapojis obidve grafy tak to nepapa...... alebo sa biju tie grafy v SLI....
- bucala
- Nový používateľ
jj
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us skus nainstalovat nove drivre z tejto stranky na chipset nForce a GeForce a uvidis....... new bios som ti hodil tu http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/892 ... .19KB.html
Nove ovladace a Bios som uz skusil.
3/4 roka som fungoval na Asus 7600GT a Gainward 7600GT v SLI zapojeni a na 1G ADATE 800MHz bez problemov. Pred dvoma tyzdnami som kupil este Adatu 1G 800MHz. Az po nacitanie windowsu bolo vsetko ok, keD som spustil napr. hru, program... tak sa windows restartoval.
Takze vylucovacou metódou som zistil ze system funguje len takto:
2xVGA + 1xRAM
1xVGA + 2xRAM.
3/4 roka som fungoval na Asus 7600GT a Gainward 7600GT v SLI zapojeni a na 1G ADATE 800MHz bez problemov. Pred dvoma tyzdnami som kupil este Adatu 1G 800MHz. Az po nacitanie windowsu bolo vsetko ok, keD som spustil napr. hru, program... tak sa windows restartoval.
Takze vylucovacou metódou som zistil ze system funguje len takto:
2xVGA + 1xRAM
1xVGA + 2xRAM.