Hello,mam taku otazku...
prave som si kupil Ge Force FX5200 (viem ze je to shit) a vymenil som ju za moju 32MB grafiku. Problem je v tom ze pri spusteni akejkolvek hry(aj bombica) mi to asi po 10 sekund zamrzne a restartuje sa PC...Filmy idu v pohode,mam najnovsie ovladace...Mam preinstalovat system or..????
Nemas kartu taktnutu? Lebo mala vo zvyku poriadno kurit. Pokial mas MSI (cize tam je pasiv) tak musis dobre vetrat case. Ake mas takty? A este napis co mas vlasne za PC ... :roll:
Kupil som ju len vcera...je netaktnuta,ma aktivny chladic takze neviem ci to bude kvoli prehrievaniu...Nemoze to byt tym ze sa to tam bije so starymi drivermi ???
tys ich nebodaj neodinstaloval 8O
Tak ti radim, najskor odinstaluj drivre normalne z ponuky "pridat odobrat programy..." a potom este prepucuj od driverov, ktore to neodinstalovalo, pomocou DriverCleaner 3.0
A ake mas frekvencie def. a po OC
no ono to je kamosova grafika a myslim ze tie stare drivers neodinstaloval...teda odinstaloval az ked som mu povedal ale neviem ci sa to tam nebije..skusim ten Cleaner....frekv su tusim 250/333 a po pret 350/400 ale nie som si celkom isty...
Aha. No a aky to mas vlasne PC? nech sa uistime ze to je grafikou alebo niecim inim Lebo moze to sposobovat aj AGP port. Pokial mas AGP univ. tak to moze robit chyby ale aj nemusi. Lebo ty si vlasne preciel z AGP2(mozno4) na AGP8 co ma ine napajanie.
SurrendeR napísal:Aha. No a aky to mas vlasne PC? nech sa uistime ze to je grafikou alebo niecim inim Lebo moze to sposobovat aj AGP port. Pokial mas AGP univ. tak to moze robit chyby ale aj nemusi. Lebo ty si vlasne preciel z AGP2(mozno4) na AGP8 co ma ine napajanie.
ja si tiez myslim ze to bude mat nieco spolocne s tym prechodom z AGP2 na AGP8...Kartu som skusal u mna v PC a bezala v pohode,ale u kamosa to nejde...MOzno je to kvoli doske.....
tusim to je Athlon 2000XP,256MBRAM, 30Gb disk, doska je Gygabite GA7DXE ci ako.....ale asi to bude problem z grafikou...lebo tato je od Manli a ked som mu tam dal taku istu od Sparkle tak mu isla...
Non compatible vo svete PC sa stretnes s veeelmi malo takymito problemami ale ked mas raz smolu neviriesi ti nic. Pokial to nejde ani so strarymi ani new ovladacmi skus neoficialne ked ani to nepomozem ti. :roll: :oops:
takze asi to bola chybna grafika lebo som ju testoval troska dlhsie aj na mojom PC a tiez to po nejakom case zamrzlo....takze nakupujme vsetci v SHARKU!!!!!!!!!dufam ze ju aspon vymenia.....