zdravim, chcel by som sa opytat ci sa mi oplati prechadzat na novy procesor. Mam zakladnu dosku MSI 865PE NEO2-V ... Procesor Intel Celeron D 2,4Ghz socket 478 ... 1Gb RAM DDR400 ... Grafiku ATI RADEON X1650Pro 256Mb DDR3 ... a chcel bz som kupit nejaky novy pentium ... napriklad 2,8Ghz Pentium 4 HT ... oplati sa ? ... tak aby bola zostava v rovnovahe a aby nic nespomalovalo ostatne komponenty ... vopred diky
upraveny nazov //robour
oplati sa mi prechod na lepsi procesor? celeron/pentium4
- StarScream
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
- StarScream
- Nový používateľ
- StarScream
- Nový používateľ
no ono je to tak ze ta grafika mi taha pro street na plnom rozliseni rovnako ako na najnizsom ... takze to spomaluje len procesor ... ale z BOX-ovanym chladicom to mozem taktnut aj na viac ako 3ghz ? ... som skusal a mi stale odpoji zvukovu ked to taktnem ... zvukovu mam integrovanu na maticnej doske ... pomohlo by keby som kupil zvukovu do PCI portu ... ?
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
mal som na tej doske 2,4 p4 800mhz, taktol som na 3,3 stabilne, viacej som sa s tym nehral, ramky neboli bohvie co, 2x1gb, mal osm 6800v tom osadenu. isiel mi na tom crysis, cize ja myslim ze ked si to chce este chvilu nechat tak 1t za procak a dajme tomu nejakych 500 az 1t za chladic sa ti ako tak aj oplati do toho hodit. na vykone ziskas, hlavne co sa ht technologie tyka.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.