Povodne som na tomto mieste chcel napisat minirecenziu skrinky Cooler Master Mystique 631 black, nieco na sposob, aka je to paradna case za dobru cenu, ale ... ale bohuzial to bude trochu inak. A ani nie z dovodu, zeby bola zla, ale skor pre podivny postup vyrobcu, tj Cooler Master.
Mojim zamerom bolo najst skrinku s jednoduchym dizajnom, najlepsie ciernej farby a s dvierkami na prednom paneli (L/P otvaranie) dobrej kvality a za rozumny peniaz. Mystique 631 mi, ako sa hovori "padla do oka" a ked som si presiel zo dve recenzie, a zistil cenu bola pre mna jasna a jedina volba.
Po vybaleni z krabice som bol nadseny dizajnom, v reali vyzerala lepsie ako na monitore, ale ... ale prislo nemile prekvapenie a nasledne rozcarovanie z pouziteho materialu. Na stranke vyrobcu je to Aluminumm, v recenziach dokonca full aluminum casing, lenze ta moja fesanda ma sice predny panel z hlinika, ale zvysok je poctive zelezo

Zacal som pochybovat o svojom dusevnom stave a pamatovych schopnostiach, lebo prave aluminum bolo to, co rozhodlo, ze to bude prave tato case. Takze navrat k recenziam, kde som sa uistil, ze niesom na tom tak zle.
Nuz "kde teda udelali soudruzi z ciny chybu

Zda sa, ze sa vyrabaju dve varianty, full alu, a lacnejsia verzia z ocele a predny panel alu. Oznacenie full alu je asi RC-631-SWN1 a lacnejsej RC-631S-KKN1 (pre cierne prevedenie), ale na stranke vyrobcu som o tom nenasiel ani tuk a to je to, co ma celkom nas....

Teoreticky je este sanca skrinku vymenit (vratit sa uz neda). Mam prosbu na tych, co maju alu skrinky, ci ma zmysel si priplatit