Reklamacia LCD!

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Používateľov profilový obrázok
NorbiWRC
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 25. Feb, 2007, 08:00

Reklamacia LCD!

Príspevok od používateľa NorbiWRC »

Takze mam taky problem, odislo mi DVI na samsung940BW, tak som odniesol do predajne. poslali ma do autorizovaneho servisu, aby som to mal skor hotove.

preslo 30 dni, neozvali sa vobec.

podla zakona mam narok na vratenie kupnej ceny, lenze nie je to mala firma, potrebujem tam ist na istotu aby ma neodbili, ako by ste mi poradili?

dik :)
kajfun
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa kajfun »

slovenska obchodna inspekcia.

skus im to tak nenapadne spomenut, ci sa budu spravat inak. A ked nebudu, tak tam proste zavolaj.
NorbiWRC
Nový používateľ
Nový používateľ

jj som uz pripraveny. mam zakony, ked nestaci tak aj SOI spomenieme :)
NorbiWRC
Nový používateľ
Nový používateľ

ok tak, som sa zmylil, a predsa mi volali, tak mi to vratili opravene!

ale objavili sa na nom death pixely asi 10 kusov, siel som reklamovat, ako oni riesia take reklamacie? neda sa to opravit, a hovoril som im ze budem chciet peniaze, a povedali ze vymenia panel, nie kus za kus, len panel :)

co je na tom pravdy? lebo podla mna to menit nebudu.
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

Preco chces za vsetko hned nazad peniaze? Takychto zakaznikov s "hura systemom" riesenia nikde moc radi nemaju...

Daju ti novy kus cely, alebo vymenia panel, podla moznosti.
Narok na vratenie penazi mas po troch rovnakych zavadach, alebo styroch roznych. Pripadne ak nestihnu vec opravit do 30dni.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
kajfun
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa kajfun »

aj tak sa mi lubi ta tvoja veta "ok, tak som sa zmylil, a predsa mi volali". To ako co si sa zmylil - zmylil si sa ze ti nevolali?

vcelku sranda :)
NorbiWRC
Nový používateľ
Nový používateľ

shiro napísal:Preco chces za vsetko hned nazad peniaze? Takychto zakaznikov s "hura systemom" riesenia nikde moc radi nemaju...

Daju ti novy kus cely, alebo vymenia panel, podla moznosti.
Narok na vratenie penazi mas po troch rovnakych zavadach, alebo styroch roznych. Pripadne ak nestihnu vec opravit do 30dni.
Ze preco chcem hned peniaze je moja vec, ked sa reklamacia uzna ako neodstranitelna zavada, mam narok na vratenie penazi, na nahradu takym istym kusom kym sa este vyraba, alebo zlavu na iny vyrobok kt. parametrami priblizne odpoveda tomu neopravitelnemu.
je to ine ako pri 3 rovnakych zavadach.

samozrejme ak mi vymenia panel, tak to bude opravene, ale myslim si ze vymena panela je drahsia ako cele nove LCD.
kajfun napísal:aj tak sa mi lubi ta tvoja veta "ok, tak som sa zmylil, a predsa mi volali". To ako co si sa zmylil - zmylil si sa ze ti nevolali?

vcelku sranda :)
mal som vypnuty mobil, a cislo kt. mi volalo som nepoznal, a dufal ze to nie su oni, ale boli :)

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"