subwoofer s isobarickou+bassreflex ozvucnicou
subwoofer s isobarickou+bassreflex ozvucnicou
cafte, staviam si homemade subwoofer a chcem vediet ci nema nahodou niekto skusenosti s reprakmi APLHARD SW-807-8,
dalej ci bude dobra bassreflexova ozvucnica o rozmeroch 60(priemer v mm) x 190 ?? mam program na vypocitanie ozvucnice ale chcem vediet z praxe a nielen z teorie 8)...
repraky budu 2 umiestnene oproti sebe (isobaric) ... tak Vam potom poviem ako to hra ked to postavim
dalej ci bude dobra bassreflexova ozvucnica o rozmeroch 60(priemer v mm) x 190 ?? mam program na vypocitanie ozvucnice ale chcem vediet z praxe a nielen z teorie 8)...
repraky budu 2 umiestnene oproti sebe (isobaric) ... tak Vam potom poviem ako to hra ked to postavim
nazdar, dost vela zalezi este aj na , rozmeroch bedne, hrubke stien bedne a na potrebnom spatnom objeme reprakov, v niektrorych pripadoch bassreflexovu trubicu vobec netreba a staci spravit iba obycajny otvor s adekvatnymi rozmermi, alebo vobec ziaden dalsi otvor. teda ak som ta dobre pochopil :oops:
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
- Arius
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 26. Máj, 2004, 14:00
daj potom aj dake know how jak na to ako nemam bohuzial ani tucha jak na to ale fakt by som si to skusil
[Sempron 2400+@2000MHz 200x10 | AC Copper Lite | MoBo EPoX 8KRAI | RAM Apacer 2x512 400MHz cl2.5 | GK Gigabyte ATi 9800pro@423/375 | Zalman VF700-Cu | HDD Hitachi PATA 120GB 7200rpm | DVDRW LiteON SOHW 1693S ]
skrat: ano viem, moja bedna by mala mat vnutorny objem okolo tych 100l ale pri isobarickom systeme staci polovica, takze moja bude mat rozmery 42,6x42,6x42,6 cista kocka no a material bude drevotrieska hruba 2,8 cm...som zvedavy kolko bude vazit a vnutro chcem nejak tak vyriesit ze steny budu oblepene dost hrubou vrstvou vaty a do rohov (vnutri) pod vatu chcem dat nieco aby to zvnutra trosku zaoblilo koli interferencii vlnenia ... myslim ze to pomoze, ten spatny objem myslis "Vas"? ten je 20l
Arius: budem priebezne robit fotky, a potom sem hodim aj detailny popis reprakov, aj ako som postupoval 8) cenovo to vyjde neako okolo tych 2000 sk,- a bude to podla mna hrat velmi dobre, len musim dosky dat velmi napevno dokopy aby to nerezonovalo uz sa tesim, nieje nic lepsie ako dobry pocit z vlastne vyrobenej veci
Arius: budem priebezne robit fotky, a potom sem hodim aj detailny popis reprakov, aj ako som postupoval 8) cenovo to vyjde neako okolo tych 2000 sk,- a bude to podla mna hrat velmi dobre, len musim dosky dat velmi napevno dokopy aby to nerezonovalo uz sa tesim, nieje nic lepsie ako dobry pocit z vlastne vyrobenej veci
richie: hej, mam na mysli Vas, lebo mne tento objem dost zneprijemnil vyrobu reprakov, kedze basak potreboval 361l... pouzitie 2.8mm drevotriesky si myslim bude dostatocne stacit. odporucam ti dat medzi jednotlive bloky, pri skladani /ale aj pri dalsom lepeni vselicoho ineho/, silikon /napr. ten sanitarny do kupelni atd./ a dost silne sroby ! vela zdaru pri praci a daj vediet ako to facha!
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
no uz mam neutralny silikonkupeny ) ani to nebolo take drahe, cakal som viac ) a myslis ze bude postacovat zalepenie silikonom a zosrubovanim? no a este do rohov silikon, aby sa nepovedalo no a este niekde cital ze pri lepeni sa diery pre dosky vrtaju inak--> do dosky do ktorej vrtame kolmo sa robi vacsia diera ako do tej , v ktorej konci sruba no davam tu aj obrazok....robi sa to aj pri lepeni silikonom?
mas recht, su to kravy tie bedne, ale aj tak maju menej ako 361l, to si myslim ze dali chybny udaj v manuali /aj ked membrana 30cm a vykyv 2cm urobi svoje /......
ja som pouzival iba sroby a silikon a vrtal som to ako je oznacene "spatne" . aj tak ma bassreflex priemer 8cm a bedne, ako som hovoril su dost velke, tak ten tlak ma kam ist. a do vnutra bedne som este dal kopu 5cm molitanu a aj nejaku cudnu sedu vatu, co vyzera ako vysklbana zo sedacky
mam cosi v PC, tak ak chces, mozem ti to poslat na majl
ja som pouzival iba sroby a silikon a vrtal som to ako je oznacene "spatne" . aj tak ma bassreflex priemer 8cm a bedne, ako som hovoril su dost velke, tak ten tlak ma kam ist. a do vnutra bedne som este dal kopu 5cm molitanu a aj nejaku cudnu sedu vatu, co vyzera ako vysklbana zo sedacky
mam cosi v PC, tak ak chces, mozem ti to poslat na majl
jo mozes mi to poslat na richienko@zoznam.sk... no a som si kupil tie geniusy 5.1 (tie cierne s mensim vykonom) a subwoofer chcem dat ten ktory urobim, no ale je tu jeden ooobrovsky hacik ten zosik ma vykon 30W a keby som len prehodil kable tak ten genius zhori chcem si objednat stavebnicu 100W zosiku a este k tomu 35+-V zdroj, ale neviem ako to mam napojit :/ nevies mi poradit?
- Arius
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 26. Máj, 2004, 14:00
kludne vsetko posielajte aj na arius@blava.net ja sa fakt neurazim
[Sempron 2400+@2000MHz 200x10 | AC Copper Lite | MoBo EPoX 8KRAI | RAM Apacer 2x512 400MHz cl2.5 | GK Gigabyte ATi 9800pro@423/375 | Zalman VF700-Cu | HDD Hitachi PATA 120GB 7200rpm | DVDRW LiteON SOHW 1693S ]
tuto davam odkaz na web odkial mam ten clanok co som vam poslal na majl -> www.amplion.wz.cz <- asi ste tam uz boli ale tak pre istotu, lebo je to dobra sajta
konecne mi ide komp
no tak uz som v zaverecnej faze vyroby reprobedne :twisted:
no ale mam problem, z www.sos.sk by som chcel objednat zosil asi 100W (stavebnica) a tiez zdroj ku tomu, ale neviem ako dokopy zapojit to setko, myslim tym zosil+vyhybka+zdroj+obidva repra
no tak uz som v zaverecnej faze vyroby reprobedne :twisted:
no ale mam problem, z www.sos.sk by som chcel objednat zosil asi 100W (stavebnica) a tiez zdroj ku tomu, ale neviem ako dokopy zapojit to setko, myslim tym zosil+vyhybka+zdroj+obidva repra