Takt Intela P4

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
lucifer

Takt Intela P4

Príspevok od používateľa lucifer »

Cawte chcel by som kupit chladic Arctic Cooling Freezer 7 Pro na moj intel p4 3,2ghz a chcem sa opytat ci by som z neho vedel vystavit 4ghz????ram idem kupit A-DATA DDR2 2x 1GB 800+MHz dual Extreme Edition a graficku XpertVision GF8600GT Sonic Plus 256MB DDR3 DDV PCX bednu mam thermaltake 2x120mm chladic jeden bocny 90mm chladic a este 400w zdroj 250gb WD hdd
Používateľov profilový obrázok
beardie
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa beardie »

zavisi od dosky :roll:
Wizik
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Wizik »

Zaprve, toto patri skor do nakupnej poradne alebo hardwaru vseobecne, procesorov, pripadne chladenia, ale urcite nie sem ...

Zadruhe ... AC freezer 7 PRO je fajn, ale ked som ho mal na P4, pretocil som ho na 3.6Ghz a kurilo to pekne teda, skor by som sa poohliadol po lepsom chladici, napr. scythe ninja rev.B ...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

bednu mas zalozenu nejakou tehlou aby ti nevzlietol? :wink: chladic to uchladi pri tolkom prievane co mas dnu v bedni (ak to samozrejme nemas upchate kablami) ale ci to zvladne tvoj procesor to nesom az tak velmi isty. radsej si kup x1950 ako tu 8600.
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Návrat na "Procesory"