Vymazanie potrebnych registrov
Vymazanie potrebnych registrov
Zdravim. Odinstaloval som nepotrebne sw a potom som spustil regcleaner. Zrejme som zmazal aj nieco co som nemal, preto ze mi napr. nerozoznava ikonky /odkazy/ jednotlivych sw a dokonca neviem ani spustit niektore sw. Po otvoreni sa ma pyta akym programom to mam otvorit. Ani len total comander nevie otvorit. Mam XP prof. Pomozte. Vdaka.
Ked mas aktivnu Obnovu systemu (System Restore), tak sa skus pozriet, ci tam nemas ulozeny nejaky nedavny bod obnovy...
/* Ja ju nepouzivam (pre istotu ju mam natvrdo vypnutu ), ale myslim, ze by sa tam mali zalohovat aj registre...*/
/* Ja ju nepouzivam (pre istotu ju mam natvrdo vypnutu ), ale myslim, ze by sa tam mali zalohovat aj registre...*/
"Ubuntu" is an ancient African word that means "I can't configure Slackware".
Presne v minulom threade som pisal, o Regcleaneroch. pisal som - NEPOUZIVAT ZIADNY.
Treba vediet system pouzivat tak aby ziadny regcleaner nebol potrebny.
Ale ked si sa uz dostal do takej situacie tak ti jej riesenie bude trvat dlhsie ako preinstalacia windows, tak to neries a rovno sprav reinstalaciu.
System restore zvykne spravit este vacsi bordel.
Ale ked si sa uz dostal do takej situacie tak ti jej riesenie bude trvat dlhsie ako preinstalacia windows, tak to neries a rovno sprav reinstalaciu.
Re: Vymazanie potrebnych registrov
Myslim ze vsetky tieto programy si robia zalohu poslednej konfiguracie systemu aby ked nieco dobabru tak sa to dalo dat spat. Co ze regcleaner pouzivas? Urcite to tam bude...zanelbra napísal:Zdravim. Odinstaloval som nepotrebne sw a potom som spustil regcleaner. Zrejme som zmazal aj nieco co som nemal, preto ze mi napr. nerozoznava ikonky /odkazy/ jednotlivych sw a dokonca neviem ani spustit niektore sw. Po otvoreni sa ma pyta akym programom to mam otvorit. Ani len total comander nevie otvorit. Mam XP prof. Pomozte. Vdaka.
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
no to je mozne, ale ja som osobne pouzil Registry Mechanic 4.0 uz parkrat a pohodicka, vlastne to pouzivam po kazdom uninstale...mozno tiez zalezi na pouzitom SWDominik napísal:Presne v minulom threade som pisal, o Regcleaneroch. pisal som - NEPOUZIVAT ZIADNY.
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.
I like Tux.
no ved to...treba pouzit ten spravny SW. apropo nechcem zakladat novy thread preto sa pytam. Existuje nejaky program, ktory by pocas instalacie hier a ineho SW monitoroval zmenu registrov a v pripade problemu ze by ich dokazal odstranit?? viem ze daco take existuje ale neviem ako sa to vola. a je aj nejaka freeware varianta??Nando napísal:Ja pouzivam tune up utilities a zatial nemam problem.
dik
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.
I like Tux.
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
ja by som to netvrdil, akokolvek sa snazis, vzdy sa ti registre casom zahltia zbytocnymi datami - treba mat poriadny soft a robit zalohy pri kazdom cisteni.. inac mam jv16 a v pohode..Dominik napísal:Presne v minulom threade som pisal, o Regcleaneroch. pisal som - NEPOUZIVAT ZIADNY.