Mam tento monitor doma asi den a dost ma prekvapilo ze rozlisenie 1680*1050 je prakticky nepouzitelne.Monitor ma obnovovaciu frekvenciu 60Hz a dost vyrazne blika.Skusal som uz snad vsetko co ma napadlo od vymeny kabla po new drivery a stale som neni spokojny s vysledkom.
Je nejaky sposob ktorym by sa to dalo odstranit ? (mam analogove pripojenie je mozne ze pri DVI to tak blikat nebude?)
BTW tento problem mam len pri max. rozliseni v mensich to uz nerobi.Ale nekupil som si 22palcovy monitor aby som si nemohol dat velke rozlisenie
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro)Asus P5K/EPU3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhzGainward 9600GT 512MB (Zelman VF900)Samsung 225MWLC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H
presne tak, dobre chlapci hovoria... ziadny lcd monitor by NEMAL blikat pri ziadnej frekvencii, pretoze LCD netrpi tym cim trpia katody.
milion ludi prevadzuje 22" v 1680x1050 pri 60hz a neblika im to. Mozes mat napriklad aj pokazeny kus... odfajcena elektronika. Cert vie. Urcite to ale nie je normalne alebo bezne.
neviem kde mas malinkate pismenka, ja mam 20" model a viem citat v pohode. ked budes mat na 15"lcd rozlisko 1400x1050 potom uvidis male pismena alebo este lepsie je 15,4 1680x1050, a stale idu citat v uplnej pohodicke, to rozpravam o bookovych lcd teraz, bohuzial nevidel som tu srandu od dellu ze 1920x12xx na 15,4 lcd
moja 205 zvlada toto rozlisenie v pohode, aspon mne sa paci, hrajem v nom hry, kedze vecsina novych hier na hocijakom kompe neni hratelna na 1680x1050, pomer stran celkom do pohody, ale taky hl2 ten musi ist na plnku
225MW mi mrzne jak priroda v decembri. do vcera mi to robil iba DVI a to tak, ze zamrzne obraz a posutpne ide do biela. pomohlo vzdy len odpojit ho na chvilu z 220V a potom sa unormalnil. stava sa to stale castejsie a vcera to urobil aj d-sub. neviem co s tym, ci mam len vadny kus, alebo ma to caka aj po reklamacii (ak mi to zoberu, bo nasimulovat to bude velmo tazke - niekdy sa nefreezne ani po 6 hodinach behu). skoro 100% mrzne ked prepnem z TV na DVI a naopak niekolkokrat po sebe...
robi vam to este niekomu?
jo a piskanie zdroja je dalsia vec, ktoru mu neviem odpustit. cez den je to ok, ale v noci je to celkom pocut.
ty kokso tak to mas fakt svetovy unikat. Taketo neuveritelne prihody sa najlepsie reklamuju tak, ze si ich proste natocis na kameru/fotak a potom to chlapcom pustis.
wilson napísal:225MW mi mrzne jak priroda v decembri. do vcera mi to robil iba DVI a to tak, ze zamrzne obraz a posutpne ide do biela. pomohlo vzdy len odpojit ho na chvilu z 220V a potom sa unormalnil. stava sa to stale castejsie a vcera to urobil aj d-sub. neviem co s tym, ci mam len vadny kus, alebo ma to caka aj po reklamacii (ak mi to zoberu, bo nasimulovat to bude velmo tazke - niekdy sa nefreezne ani po 6 hodinach behu). skoro 100% mrzne ked prepnem z TV na DVI a naopak niekolkokrat po sebe...
robi vam to este niekomu?
jo a piskanie zdroja je dalsia vec, ktoru mu neviem odpustit. cez den je to ok, ale v noci je to celkom pocut.
No to piskanie zdroja to mam aj ja.Ale zasadne len ked ho vypnem a aj to len prvych cca 30minut.Ale je to taky hnusny zvuk ze v noci sa neda sedet ani v rovnakej izbe.Tak som to vyriesil tak ze ho na noc nevypinam ale necham v DVI standby rezime.Som chcel ist aj na reklamacku ale nemam naladu byt doma zas bez monitora.
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro)Asus P5K/EPU3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhzGainward 9600GT 512MB (Zelman VF900)Samsung 225MWLC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H