Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
Mam jeden zavazny problem. Pre par dnami som si kupil nove komponenty do pc: maticnu dosku(VIA P4VM900-SATA2) a grafiku(Ati Radeon HD 2600XT). Setko som zapojil ako ma byt.pc fici len ked spustim hru sa po chvili hrania restartuje pc. Nevie niekto poradit de je problem?moze byt aj v nastaveni BIOSU? lebo si myslim ze to ma nieco s RAMkou(PC3200(200Mhz)/2x256MB). Takty som myslim nastavil dobre(2,5-3-3-8)podla CPU-z len stale ide len na 133Mhz.
Alebo moze byt problem v driveri? ze mam skusit stahnut nejaky najnovsi ATI catalyst control center?
Ked niekto vie poradit nech pls povie..budem moc povdacny..thx
no akurat som nad tym rozmyslal aj ja...takze:
Intel celeron 2600,maticnu som napisal,grafiku tez, ram(2x256), HDD Samsung 120GB, a este tam je 1ventilator. cele to taha 350W zdroj
No dobre 350W zdroj ale znacka ???Ked tam mas neaky Fotron tak je este v pohode malo by tahat ale ak tam mas neaky no-name s-hit tak to je zle bude to tym s-hitom zdrojom..
je nanom napisane: Q-TEC ADT-350. Ale som vyskusal ze som odpojilgrafiku lebo ta maticna ma zabudovanu a ventilator zapol komp a resetovalo sato takmer okamzite. Ked som ju dal naspet ide este lepsie. To neviem ci by sa takto chovalo kebyze je zly zdroj. hmm?
pozri si temp ci nemas nejako 70°C aj mne to robilo a ´zhorela mi, gf 6600 gt a mislim si ze 350 w zdroj bi ti mal stacit ja mam 2600 celeron 80gb hdd 256 x2 a ide mi to na 250W
jasneee to bude ono mavam temp aj okolo 69..len mne to restartovalo aj ked som dal grafiku prec.. to je pasivne chladenie..jak to mam ovplyvnit???ocividne pridavny ventilator do skrine a otovrena skrinka nestaci...