Hitman

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
Scorp
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Hitman

Príspevok od používateľa Scorp »

Pozeram, ze o Hitmanovi ziadny thread nenaslo...

iba od killswitcha info, ze bude zadara...

http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ght=hitman

Po filme v kine som si dnes nasiel v Hypernove Hitman 1, 2, 3 za 299Sk a urobil som si dobre... mal som take nutkanie vrazdit ludi strelami do hlavy z Deagle :))
Tazka nostalgia.. najma prvy diel... pred nim som par hodin hral druhy a oproti tomu je prvy taky... nepodareny :)
Za chvilu nakopnem na desktope treti, na ten sa tesim najviac...nasadim gejmersluchatka a budem do rana masirovat klavesnicu...
Me like Pentium
Používateľov profilový obrázok
PeRi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa PeRi »

Ja som kedysi hral Hitman 2 : Silent Assasin a vsetky misie som poctivo dohral na silent assasin, poviem vam riadna makacka. Hraval som aj Hitman: Blood money, taka moja srdcova zalezitost, vrazdy sa museli previest tak aby vyzerali ako nehoda co bolo dost tazke(ta presklena vana nemala chybu) , taktiez som dohral vsetky misie na sillent assasin, hra ma vynikajucu grafiku...
Skoro by som zabudol 3.diel(mne skor prisiel ako datadisk k 2.) Hitman: Contracts, podla mna velmi nepodarene, aspon mne sa to nepozdavalo...
CPU: AMD RYZEN 5 3600@ 4400Mhz| Cooler: Silverstone PF240W PermaFrost | MoBo: ASUS TUF Gaming B-550 Plus | RAM: Patriot Viper Steel Series 16 GB KIT DDR4 3733 Mhz CL17 | GPU: GIGABYTE RTX 3060Ti EAGLE OC | PSU: Seasonic Focus GX 650 W Gold | SSD1: ADATA XPG SX8200 Pro 1TB | SSD2: Kingston A400 240 GB | HDD: Samsung 1TB | Mouse: Logitech G3 | Case: Phanteks Eclipse P400A

Návrat na "Hry a problémy s nimi"