Nokia 6610i po pade vypisuje "CONTACT SERVICE"
Nokia 6610i po pade vypisuje "CONTACT SERVICE"
tak moj telefon neprezil silvestrovsky osial...dal si asi redbula...a potom lietal :roll:
da sa to nejako spravit? :8O: hned jak mi ho dal kamarat....tak som skusal...ale na piaty pokus nabehol....vypadol signal...potom som ho vypol nech nabehne signal..a uz zas neide..... hmmm
dakujem za vsetky rady/pripomienky atd
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
No uz samotny napis ti hovori co mas spravit,
Ale silne pochybujem ze to bude mat na svedomi SW, pretoze s otrasmi to nema nic spolocne..
Takze asi HW cast, mozno sa len odpojila nejaka suciastka alebo pretrhol nejaky kablik, v kazdom pripade ak ju uz nemas v zaruke a mas poruke potrebne nastroje a si trosku zrucny tak sa skus v tom trosku posparat a ak nic neobjavis tak si to daj opravit do servisu..
Alebo ho predaj na suciastky a kup si new fon.
Ale silne pochybujem ze to bude mat na svedomi SW, pretoze s otrasmi to nema nic spolocne..
Takze asi HW cast, mozno sa len odpojila nejaka suciastka alebo pretrhol nejaky kablik, v kazdom pripade ak ju uz nemas v zaruke a mas poruke potrebne nastroje a si trosku zrucny tak sa skus v tom trosku posparat a ak nic neobjavis tak si to daj opravit do servisu..
Alebo ho predaj na suciastky a kup si new fon.
ehm zaruka isto neni....neni moj...teda uz asi je..to je jedno
tak nic..no skusim to volako otvorit...
.
ale nechapem preco sa zapol...sa mi zda ze som skurat pritlacal na nejaku cast telefonu...
EDIT: teraz som ho zapol.... drzal som ho pevne:) ale signal neniiii... to mam ako spravit?
tak nic..no skusim to volako otvorit...
.
ale nechapem preco sa zapol...sa mi zda ze som skurat pritlacal na nejaku cast telefonu...
EDIT: teraz som ho zapol.... drzal som ho pevne:) ale signal neniiii... to mam ako spravit?
Ak mas nastroje tak sa tam ryp kolko len chces ale ak nie tak sa len prosim ta nepokusaj dostat dnu...pretoze aj vyderies tie male sróbky tak je to zle...
Najlepsie ak mas niekoho v servise kto ty to zadara omrkne...a potom mozeme hovorit o tom kolko by to stalo. Kazdopadne nech sa ti dari pri oprave.
Najlepsie ak mas niekoho v servise kto ty to zadara omrkne...a potom mozeme hovorit o tom kolko by to stalo. Kazdopadne nech sa ti dari pri oprave.
dobre nebudem to otvarat.... zapnut ide len ked ho drzim stlaceny nazaciatku...
a ten signal sa neda nejako vyriesit?
a ten signal sa neda nejako vyriesit?
keby som vedel flashovat.....
a ked som aj pripojil telefon cez datovy kabel tak mi to kraviny vypisovalo....
a ked som aj pripojil telefon cez datovy kabel tak mi to kraviny vypisovalo....
asi taq
sak zatal bude 3310 a ked sa naskytne dobra ponuka....tak zoberem
ale keby nahodou niekoho napadol nejaky napad aby som mal signal...len nech sa kludne vyjadri D
sak zatal bude 3310 a ked sa naskytne dobra ponuka....tak zoberem
ale keby nahodou niekoho napadol nejaky napad aby som mal signal...len nech sa kludne vyjadri D