Moja dilema spociva v tom ze neviem ci prejst na Vistu alebo nie. Niekto Vistu chvali a iny dost kritizuju!
Mam XP som s nim spokojny a velmi nemam zapotreby prejst na Vistu. Ale kedze castejsie hram hry(60-70% vyuzitia PC) tak o Viste uvazujem koli podpore DX10. Ale zas ked kupim Vistu tak mi treba new grafiku kedze sucasna podporuje DX9.
Este jedna otazka na tuto temu: "Mate PC bez OS, co si kupite vypredavajuce sa XP alebo new VISTU??????"
thx all.
>>>>Dilema XP vs. Vista<<<<
Re: >>>>Dilema XP vs. Vista<<<<
odpovedal si si samNickk napísal:!
Mam XP som s nim spokojny a velmi nemam zapotreby prejst na Vistu.
K druhej otazke, ak by som mal dostatocne vykonny PC, pravdepodobne by som siel do Visty.
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
asi ako pisal MGB, do Visty jedine s vykonnym PC...potom vista beha rychlejsie nez XP, s hrami tiez nie su problemy... vykonnostne je to +- rovnake
len skoda, ze nie su drivery pre vsetok HW ako pod XP... napr. pod vistou som nerozbehal asus wifi kartu...
len skoda, ze nie su drivery pre vsetok HW ako pod XP... napr. pod vistou som nerozbehal asus wifi kartu...
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
presne tak, no treba poznamenat ze to +- znamena ze vista dava aspon umna vzdy horsie vysledky ale nieje to tragicke a pohybuje sa to +-2 fpsMtex napísal:asi ako pisal MGB, do Visty jedine s vykonnym PC...potom vista beha rychlejsie nez XP, s hrami tiez nie su problemy... vykonnostne je to +- rovnake
Ak mas na to zelezo, urcite treba urobit krok vpred a nie vzad ... Visat pomaly ale isto vychytava muchy a je v celku pouzitelna bez problemov. Pre tvoje info by si odporucanu konfiguraciu z osobnych skusenosti mal mat aspon takuto:
CPU dvojjadro (intel C2D je eso v rukave ale s AMD nic nepokazis)
RAM aspon 2 GB inak sa bude vista trapit a zvlast ak chces aj hrat
VGA (niet co dodat, ked chces novu kartu DX10)
MB (doska je viac menej jedno, len aby mala podporu na Vista driver)
Ak mas aspon tieto parametre, smelo sa pusti do Visty ..
CPU dvojjadro (intel C2D je eso v rukave ale s AMD nic nepokazis)
RAM aspon 2 GB inak sa bude vista trapit a zvlast ak chces aj hrat
VGA (niet co dodat, ked chces novu kartu DX10)
MB (doska je viac menej jedno, len aby mala podporu na Vista driver)
Ak mas aspon tieto parametre, smelo sa pusti do Visty ..
Bude to optimum pre VISTU?
Dosku by som menit nechcel akurat zmenim komponenty, bude tato zmena stacit pre otimalny chod VISTY?
new CPU: AMD Athlon X2 BE-2400 2.3GHz
new GPU: 8800GT 512MB alebo ATI 3870 512MB
new RAM: 2x1GB 800Mhz ale kedze su nizke ceny RAM zvazujem 2x2GB 800MHz. Vyuzijem 4GB RAM vo VISTE lebo ked sa nemylim tak XP dokaze vyuzit max.3,5GB?
new CPU: AMD Athlon X2 BE-2400 2.3GHz
new GPU: 8800GT 512MB alebo ATI 3870 512MB
new RAM: 2x1GB 800Mhz ale kedze su nizke ceny RAM zvazujem 2x2GB 800MHz. Vyuzijem 4GB RAM vo VISTE lebo ked sa nemylim tak XP dokaze vyuzit max.3,5GB?