glitel gt318ri a asus wl-500g premium
glitel gt318ri a asus wl-500g premium
Cau.Teraz som zriadil net od T-com-u,T2,vcomu som dostal glitel gt318ri modem,pekne mi to ide na jednom kompe,ale ked ho pripojim na asus wl-500g premium uz nechcu mi komunikovat,to viem ze obidve maju ti isty IP,a obidve chcu vydavat IP-ka.Doteraz nemal som problemi asusom,ale teraz neviem,ze co by som mal nastavit aby mi to fungovalo.vopred diky
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
vypni dhcp na glitely, nastav mu ipcku 192.168.0.1, asusu nastav ipcku 192.168.0.2, nastav mu dhcp s moznostami, dhcp pool 192.168.0.3-kolko chces kompov
automaticka dns 192.168.0.1, gateway ta ista.
ak je nieco nezrozumitelne, nahod screen z oboch zariadeni kde sa nastavuje dhcp popripade ipcky a poradim ti co a jak presne
automaticka dns 192.168.0.1, gateway ta ista.
ak je nieco nezrozumitelne, nahod screen z oboch zariadeni kde sa nastavuje dhcp popripade ipcky a poradim ti co a jak presne
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
ip-ka som prepisal ale ani takto nefunguje,mozno ze zle ip-ka som prepisal.tu su obrazky o konfiguracie:
prosim ta pociarkni tie veci ktore musim prekonfigurovat,a posli mi obrazky naspat na danis.attila@gmail.com
diky
prosim ta pociarkni tie veci ktore musim prekonfigurovat,a posli mi obrazky naspat na danis.attila@gmail.com
diky