Prajem pekny den
takze opis mojho problemu: kupil som novu zostavu mam tam dosku MSI G31M2-FD V2 - iG31 a keD do nej zasuniem aj druhu spominanu gigovu ramku tak to robi nehorazne problemy kazdych 5 min. sa restartuje a tak podobne, ale pokial mam zasunutu iba jednu ramku tak vsetko ide v pohode. tak by som vas poprosil o nejaku radu. vopred Dakujem
asi problem s A data(kit 2x1GB)DDR2 800MHz
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
ako mas nakonfigurovany bios ohladom pamati? casovanie/napatie/ pracuju ti spravne v dual channel?
skus ich este otesovat.. napr. Memtest a pod.
pozri aj na stranke vyrobcu dosky, ci sa nachadzaju medzi podporovanymi pamatami pre tvoju dosku
pripadne ich vyskusaj v inej doske, moze ist aj o chybny kus.. -- RMA
skus ich este otesovat.. napr. Memtest a pod.
pozri aj na stranke vyrobcu dosky, ci sa nachadzaju medzi podporovanymi pamatami pre tvoju dosku
pripadne ich vyskusaj v inej doske, moze ist aj o chybny kus.. -- RMA
- jardacarda
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 13. Dec, 2004, 14:00
skus tie ramky poprehadzovat v slotoch, ja mam tie iste ramky a mne to nechcelo naskocit ani zaboha ale poprechadzoval som ich medzi sebou a ide vsetko ako ma a aj pekne taktovat idu
PC1>DOSKA>Asus P5K PRO, CPU>Intel E2160@3.2Ghz, 1,35V Vcore, RAM>A-Data 2x1GB PC6400 a 1x2gb adata pc6400, VGA>Palit radeon HD3870, DISK>WD 160GB SATA2 8MB cahce, Samsung 640GB F1 DVD-RW>LG GSA L62N, PSU> Fortron bluestorm II 400W, Monitor>Asus 223T, KEYBOARD>Genius, MYŠ>Logitech RX250, Repro>Hercules XPS 2.100SilverWIFI>Tompcom Skycer 4001g
TLACIAREN>HP laserjet 1022n
TLACIAREN>HP laserjet 1022n
jardacarda napísal:skus tie ramky poprehadzovat v slotoch, ja mam tie iste ramky a mne to nechcelo naskocit ani zaboha ale poprechadzoval som ich medzi sebou a ide vsetko ako ma a aj pekne taktovat idu
takze ramky som skusil poprehadzovat ale aj tak nepomohlo. takze stale bezim na tej jednej ale na tejto to ide v pohode, ale ak som ich vymenil tak to zasse robilo blbosti takze si myslim ze to bude najskor vadna ramka tak asi ju dam reklamovat..
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
No ak ti jedna funguje a druhy kus (kazda samostatne, samozrejme) nie, tak mozes dat cely pack reklamovat.
Spoiler: ukázať