( http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... 1195416847 )
dufam ze to pan majitel nebude povazovat za fake
Material : mala by byt vyrobena z plexiskla i hrubke 4-5 mm na ktorom budu zrazene hrany vzdy z prednej strany
Farba : biela nanesena na plexi zo zadnej strany - potom bude vytvarat efekt skla (blby vyraz ale hadam ste pochopili

Rozmery : vyska - 40 cm , sirka - 20 cm , hrubka (dlzka) - 50 cm (ja ked som ju kreslil , tak som ratal s mojou micro ATX - 24x24 cm + rezerva )
Sloty : 2x 5.25 (vysuvatelne stlacenim plexi upevnenom na nich) , 2x 3.5 ; Predny panel : 1x USB , 2x potencimeter (na 2 fany) , START+RESET
Osvetlenie : 1x biely neono umiestneny na dne pod oknom (bude osvetlovat vnutro + ovladaci panel ktory je z priesvitneho plexi)
Ventilatory : 1x 12cm - predny panel (podsvieteny cerveno) + moznost dorobyt vzadu (12-14cm)
FOTO :

Ocakavam :
1) hodnotenie vzhladu case
2) hodnotenie ostatneho suvisiaceho s case
3) hodnotenie spracovania (je to cele robene vo Photoshope CS2 - dost fuska lebo ps neny stavane na kreslenie s presnymi rozmermy)
4) otazky , rady , ...
PS : 1) planujem este bokoncit ostatne pohlady a popisat sucasti priamo do obazku , 2) sory za pisanie bez diakritiky (nemam slovensku klavesnicu)