MSI K9N SLI-2F problem s pretaktovanim

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
ddussann
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 22. Sep, 2006, 02:00

MSI K9N SLI-2F problem s pretaktovanim

Príspevok od používateľa ddussann »

Zdravim.
Asi pred dvomi mesiacmi mi odisla doska Asus M2N-E, nastastie bola este v zaruke, tak som ju dal reklamovat. Cca po mesiaci mi volali z firmy ze Asusku nemaju stale na sklade ale ze mi ju vymenia za MSI K9N SLI-2F. Tak som suhlasil.
Dosku som zapojil, samozrejme hned som ju pretaktoval...stabilne slapala s procesorom Athlon 3000+ na 2700MHz. Lenze asi tak za tyzden som hodil do bedne kamosov disk. Kamosovi som nan nakopcil nejake veci. Potom som disk vybral a zapol PC ale nabehla mi cierna obrazovka. Tak som restartol dosku a nastavil vsetko na defaut. PC nabehol. Neskor som sa ju snazil opat pretaktovat ale cez 2200MHz sa nemozem dostat. Neviete co stym moze byt? Vopred dakujem za rady.
CPU: E5200@3,4GHz + ACFreezer 7Pro; MB: Asus P5Q-E; RAM: Kingston 2x2GB 800MHz (4-4-4-12); CASE: Thermaltake Matrix VD3000SWA; PSU: Enermax EG375AX-VE 370W; HDD: WD 640GB AACS, VGA: Sapphire HD3850 512MB; DVD-RW: LG GH22NS30; LCD: Samsung SyncMaster 204B; Mouse+Keyboard: Logitech diNovo MediaDesktop Laser

Návrat na "Základné dosky"