Zdravim.
Asi pred dvomi mesiacmi mi odisla doska Asus M2N-E, nastastie bola este v zaruke, tak som ju dal reklamovat. Cca po mesiaci mi volali z firmy ze Asusku nemaju stale na sklade ale ze mi ju vymenia za MSI K9N SLI-2F. Tak som suhlasil.
Dosku som zapojil, samozrejme hned som ju pretaktoval...stabilne slapala s procesorom Athlon 3000+ na 2700MHz. Lenze asi tak za tyzden som hodil do bedne kamosov disk. Kamosovi som nan nakopcil nejake veci. Potom som disk vybral a zapol PC ale nabehla mi cierna obrazovka. Tak som restartol dosku a nastavil vsetko na defaut. PC nabehol. Neskor som sa ju snazil opat pretaktovat ale cez 2200MHz sa nemozem dostat. Neviete co stym moze byt? Vopred dakujem za rady.
MSI K9N SLI-2F problem s pretaktovanim
MSI K9N SLI-2F problem s pretaktovanim
CPU: E5200@3,4GHz + ACFreezer 7Pro; MB: Asus P5Q-E; RAM: Kingston 2x2GB 800MHz (4-4-4-12); CASE: Thermaltake Matrix VD3000SWA; PSU: Enermax EG375AX-VE 370W; HDD: WD 640GB AACS, VGA: Sapphire HD3850 512MB; DVD-RW: LG GH22NS30; LCD: Samsung SyncMaster 204B; Mouse+Keyboard: Logitech diNovo MediaDesktop Laser