Nahle zaseknutie po pol hodine hrania.
Nahle zaseknutie po pol hodine hrania.
Mam MSI 945 NEO2-F Grafiku Ati-1600 Pro PCI-E a Zdroj noname 350W. Momentalne mam Vodnik viscool na GPU a CPU. Pol pol hodine hrania Americas Army (niekdy dlhsie niekedy kratsie) mi zamrzne cely pc na monitore zostane poslena snimka hry a nic sa nehibe. Moze to byt prehrievanim menicov napatia pri procaku ? K zdroju su teraz pripojene 3X12 cm vetraky, moze to sposobyt ze sa pretazi zdroj ? Predtym mi to so stock chladicmi (iba na CPU a GPU viac nie) vsetko islo v pohode. Uz som resetoval bios, graficka ide na deafult taktoch. Na grafiku som namieril este jeden fan 8x8 cm.Mozno som nieco poskodil ked som to instaloval, ale nic mi nepadlo nic som neposkriabal(aspon myslim) Uz si neviem rady. PLZ HELP
najprv skus zistit teploty, ci sa ti nieco neprehrieva. mozno ti nejaky chladic zle dosada. najskor asi grafika. mas na jej pamatiach nejake chladice? na to ze mas vodnika tam mas dost ventilatorov. ja mam tiez tolko a vodnika nemam. (ale v tom problem isto nebude...)
Spoiler: ukázať
Na pamatiach mam medene pasivy a jadro GPU ide max na 43C ale preistotu to skontrolujem este raz, a pozrem ci mi to poriadne dosada. Mam aj skusit nahodit stock chladic? Tak by som vylucil ze ci je to chladenim grafiki . A timi ventilatormi som sa snazil zmensit teplotu vody ale vidim ze v tom to nebolo lebo to robi stale to iste.
hm. to je divne. mozno skusit podotlacat komponenty, nove ovladace, skus aj stock chladic. a co cpu? a to robi iba pri americas army? mozno iba instalacia nejak zblbla. prepokladam, ze nepreteka vodicka pomoc asi nic moc...
Spoiler: ukázať
mozno to prave nezvlada ten noname zdorj 350W.
tie su priam povestne tym, ze nezvladnu nic.
skus si pozicat od kamosa iny, kvalitnejsi zdroj a skus.
ak chces rovno kupit, tak idealna volba bude nejaky Fortron Green power alebo Seasonic 400W
tie su priam povestne tym, ze nezvladnu nic.
skus si pozicat od kamosa iny, kvalitnejsi zdroj a skus.
ak chces rovno kupit, tak idealna volba bude nejaky Fortron Green power alebo Seasonic 400W