mam taky problem ze sa nemozem dostat na zdielane zlozky,
oba PC VISTA,pise mi ze neni opravnenie, ale na system s XP sa dostanem ..
zdielanie suborov VIsTA
Najjednoduchsi sposob ako to spravit je zapnut public folder sharing, tu je screen ako to spravit:
CLICK
(Network and Sharing Center, ubezpec sa ze prve 3 polozky mas zapnute a ze PC su v rovnakej pracovnej skupine, dalej ze siet je nastavena na Private / Sukromna)
Keby si daco nevedel alebo chces dat zdielat konkretnu zlozku napis na ICQ alebo ti to sem dakto napise, ale toto je najlahsi sposob,
zapisane subory budu v C:\Users\Public
C:\Pouzivatelia\Verejne
CLICK
(Network and Sharing Center, ubezpec sa ze prve 3 polozky mas zapnute a ze PC su v rovnakej pracovnej skupine, dalej ze siet je nastavena na Private / Sukromna)
Keby si daco nevedel alebo chces dat zdielat konkretnu zlozku napis na ICQ alebo ti to sem dakto napise, ale toto je najlahsi sposob,
zapisane subory budu v C:\Users\Public
C:\Pouzivatelia\Verejne
.
Na viste je zdielanie troska zlozitejsie ... Kliknes pravym na priecinok, das "zdielat" ... Potom pridas Questa ....
A potom mu nadstavis prava ake chces ...
A nakoniec potvrdis "Zdielat". Este dodam, ze v sietach si otvor centrum sieti a malo by to tam vyzerat zhruba takto ...
EDIT: Vidim ze ma uz niekto predbehol ... Tak jedna moznost je ako napisal _Snake_ a druha je tato co som ti tu dal ja je na zdielanie konkretneho priecinka u teba ...
A potom mu nadstavis prava ake chces ...
A nakoniec potvrdis "Zdielat". Este dodam, ze v sietach si otvor centrum sieti a malo by to tam vyzerat zhruba takto ...
EDIT: Vidim ze ma uz niekto predbehol ... Tak jedna moznost je ako napisal _Snake_ a druha je tato co som ti tu dal ja je na zdielanie konkretneho priecinka u teba ...
Ja este len dodam ze existuje aj pokrocile zdielanie ktore pozname z XP, Vlastnosti > Zdielanie > Pokr. Zdielanie
Properties > Sharing > Adv Sharing
Da sa tam nastavit ovela viac ako vo wizarde co ponuka Vista z kontextoveho menu
Pripajam screen
Screen
Properties > Sharing > Adv Sharing
Da sa tam nastavit ovela viac ako vo wizarde co ponuka Vista z kontextoveho menu
Pripajam screen
Screen
.