restartuje sa mi stale xp ked...

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
jonk3

restartuje sa mi stale xp ked...

Príspevok od používateľa jonk3 »

mam celkom problem, akonahle pustim hocijaky film, serial alebo nejaku hru okamzite mi preskoci modra tabulka a comp sa rest. a potom ked sa rest. tak vacsinou na druhy krat uz ten film pustim, ale akonahle by som chcel nieco ine pustit zase sa rest. uz som aj win preinstaloval zdalo sa, ze mam vyhrate a asi po mesiaci to zacalo znova. zacalo mi to robit mozno tyzden po tom ako som dal do compu
novu grafiku prosim pomooooc a vopred dakujeeeeeem

[ C2D E6600, asus P5B deluxe,2x1 GB of ram 667Mhz,asus geforce EN8800 GTX ultra 768MB,western digital 250GB, DVD RAM LG, fortron 400W]
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

tvoja zostava s 8800 uzltra a 400w fortron no neviem .. bude to zdroj ... proste nezvlada peakujes ho

tymto nechcem urazit zdroje fortron su kvalitne sam jeden doma mam ale na 8800 ultra urcite ee :wink:

Riesenie?: Silnejsi zdroj odporucam tagan tak 600w
Používateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Gudas »

No na prvy pohlad to veru tak vyzera - mas malo amperov z toho zdroja, pri sebemensej zatazi cohokolvek to zrejme padne. Tak trocha sa cudujem, ze to vobec bezi.

Ak ma ten Fortron napr. na 12V vetvach 14 a 15A, tak to je fakt malo pre tu 8800.

Skus vymenit grafiku - ak pojde v poriadku, skus s tou 8800-kou silnejsi zdroj.
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -
Používateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa ujo Andydúla »

V podpise mas 8800 GTX Ultra - takze aku to vlastne mas grafiku?
Jednoznacne je to slabym zdrojom, konkretne slabym prudom na 12v vetve.
Hybaj si kupit kvalitny minimalne 500w zdroj od Seasonicu ci Corsairu, ale radsej uz vezmi 600w verziu a netrap toho uboheho Fortrona.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM
jonk3

Príspevok od používateľa jonk3 »

diky, dufal som, ze toto mi nepoviete :D, lebo momentalne neni love na novy zdroj a vsetci mi tvrdili ,ze keby to bolo zdrojom tak to proste ani nepustim
diablik
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa diablik »

jonk3 napísal:diky, dufal som, ze toto mi nepoviete :D, lebo momentalne neni love na novy zdroj a vsetci mi tvrdili ,ze keby to bolo zdrojom tak to proste ani nepustim
nie vzdy (skoro nikdy) je toto pravda. Lebo ak graficku kartu nevyuzivas naplno tak samozrejme neberie elektriku naplno a to iste plati aj o pocesore. cize PC spustis CPU+GPU vtedy zeru cca 60% enegrie (dajme tomu) ale ked spustis aplikaciu narocnu na vypocty tak sa vykon zvysi na 100% a aj odber el.energie a vtedy zdroj zisti ze uz nema dost stavy tak ta restartuje.

ale ak by nastal takyto stav tak by ti asi neukazovalo BSOD ale rovno restartovalo. IMHO chyba bude v tom, ze si nerozumeju komponenty v PC najskor RAM a ieco, alebo hocico s hocicim inym, ak to mas v zaruke tak to odnes do servisu a nechaj to tam az kym tito neopravia. najjednoduchsie riesenie...

PS: ten zdroj je vazne prilis slaby na takuto zostavu sa mi nechce verit ze by ti toto odporucil predajca v obchode. ja by som sa zahral na hlupeho a trval na vymenne s tym ze ti to poradil on a teda nech to na jeho naklady opravi tak aby to slo. ani nevies ako dobre toto zabera...

som tak vymenil nekompatibilne apacer ramky do NB (1500 Sk/Ks) za Corsair (4000 Sk/Ks)
;-)
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...

I like Tux.

Návrat na "Operačné Systémy"