mam celkom problem, akonahle pustim hocijaky film, serial alebo nejaku hru okamzite mi preskoci modra tabulka a comp sa rest. a potom ked sa rest. tak vacsinou na druhy krat uz ten film pustim, ale akonahle by som chcel nieco ine pustit zase sa rest. uz som aj win preinstaloval zdalo sa, ze mam vyhrate a asi po mesiaci to zacalo znova. zacalo mi to robit mozno tyzden po tom ako som dal do compu
novu grafiku prosim pomooooc a vopred dakujeeeeeem
[ C2D E6600, asus P5B deluxe,2x1 GB of ram 667Mhz,asus geforce EN8800 GTX ultra 768MB,western digital 250GB, DVD RAM LG, fortron 400W]
restartuje sa mi stale xp ked...
No na prvy pohlad to veru tak vyzera - mas malo amperov z toho zdroja, pri sebemensej zatazi cohokolvek to zrejme padne. Tak trocha sa cudujem, ze to vobec bezi.
Ak ma ten Fortron napr. na 12V vetvach 14 a 15A, tak to je fakt malo pre tu 8800.
Skus vymenit grafiku - ak pojde v poriadku, skus s tou 8800-kou silnejsi zdroj.
Ak ma ten Fortron napr. na 12V vetvach 14 a 15A, tak to je fakt malo pre tu 8800.
Skus vymenit grafiku - ak pojde v poriadku, skus s tou 8800-kou silnejsi zdroj.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
V podpise mas 8800 GTX Ultra - takze aku to vlastne mas grafiku?
Jednoznacne je to slabym zdrojom, konkretne slabym prudom na 12v vetve.
Hybaj si kupit kvalitny minimalne 500w zdroj od Seasonicu ci Corsairu, ale radsej uz vezmi 600w verziu a netrap toho uboheho Fortrona.
Jednoznacne je to slabym zdrojom, konkretne slabym prudom na 12v vetve.
Hybaj si kupit kvalitny minimalne 500w zdroj od Seasonicu ci Corsairu, ale radsej uz vezmi 600w verziu a netrap toho uboheho Fortrona.
Spoiler: ukázať
nie vzdy (skoro nikdy) je toto pravda. Lebo ak graficku kartu nevyuzivas naplno tak samozrejme neberie elektriku naplno a to iste plati aj o pocesore. cize PC spustis CPU+GPU vtedy zeru cca 60% enegrie (dajme tomu) ale ked spustis aplikaciu narocnu na vypocty tak sa vykon zvysi na 100% a aj odber el.energie a vtedy zdroj zisti ze uz nema dost stavy tak ta restartuje.jonk3 napísal:diky, dufal som, ze toto mi nepoviete , lebo momentalne neni love na novy zdroj a vsetci mi tvrdili ,ze keby to bolo zdrojom tak to proste ani nepustim
ale ak by nastal takyto stav tak by ti asi neukazovalo BSOD ale rovno restartovalo. IMHO chyba bude v tom, ze si nerozumeju komponenty v PC najskor RAM a ieco, alebo hocico s hocicim inym, ak to mas v zaruke tak to odnes do servisu a nechaj to tam az kym tito neopravia. najjednoduchsie riesenie...
PS: ten zdroj je vazne prilis slaby na takuto zostavu sa mi nechce verit ze by ti toto odporucil predajca v obchode. ja by som sa zahral na hlupeho a trval na vymenne s tym ze ti to poradil on a teda nech to na jeho naklady opravi tak aby to slo. ani nevies ako dobre toto zabera...
som tak vymenil nekompatibilne apacer ramky do NB (1500 Sk/Ks) za Corsair (4000 Sk/Ks)
;-)
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.
I like Tux.